Spännande kurs idag med bästa gänget

Imorse åkte jag in till Loppikontoret för en kurs i iMovie. Jag har klippt en del i det programmet men idag fick jag lära mig så mycket nytt! Jag är så sugen på att göra mer rörliga klipp nu. Jag skulle dock vilja skaffa mig en klassisk vloggkamera. Någon som har bra tips på det? Sån liten som man bara fäller upp.

Efter kursen mötte jag upp Angelica för helt fantastisk lunch på Ljunggrens. Deras spicy tuna är to die for! Mums! Ikväll är jag och Elsa ensamma hemma, Ibbe är på gala i Gbg. Jag har köpt med mig middag hem från saluhallen. Snart är det dags för mig att åka hem från stan och hämta Elsa från förskolan. Idag har varit en riktigt bra dag på jobbet.

5853B4A4-0D2A-441D-930A-6115FB0FF34C
Jag hade med mig en present till bästa Loppi från Desenio. Good vibes only!

3AF13D3C-14F0-45A6-B5D3-DB033A0CC62B

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..