Som att födas på nytt igen

Jag tänker ofta ”jag borde unna mig”. Idag på lunchen gjorde jag det. Unnade mig en helkroppsmassage. Det var helt ljuvligt. När jag var klar sa jag att jag gärna hade tagit en timme till och sedan legat kvar där resten av dagen, haha. Det är så himla skönt med massage och jag ska redan nu boka in nästa tillfälle. Tjejen som masserade mig sa att jag var stel i ryggen/skulderbladen och att det förmodligen beror på att jag har spänningar i bröstryggen. Att musklerna har blivit lite korta av all tid framför datorn. Det stämmer nog. Hon föreslog att jag skulle stretcha mer. Jag sitter ju som en säck potatis kombinerat med gam framför datorn.

jess_friday_
Ikväll väntar myskväll tillsammans med Elsa, Ibbe och Angelica. Det är hennes helg utan barnen. Jag älskar att hon väljer att umgås med oss då. Jag fick höra att vi inte var hennes förstahands val för kvällen, men det gör faktiskt ingenting. Jag älskar att hänga med den där tvillingen. Hon är gullig, rolig och ibland lite jobbig. Men mest gullig. Och bäst av allt är att hon alltid skrattar åt allt jag säger. Min bästa publik helt enkelt.
jess_friday
Elsa är megapepp på fredagsmys. Igår rotade hon fram en påse torkad(?) frukt ur godislådan. Jag vet inte om den är torkad eller ugnsbakad, men ni vet såna där pressade rullar gjorda av 100% frukt. Hon ville äta den igår men jag sa att hon får den imorgon. Det första hon gjorde när hon vaknade idag var att ta fram den igen och säga ”nu är det imorgon mamma”. Haha, helt rätt. Jag sa att hon ändå fick vänta tills ikväll, då svarade hon bara ”jaha” och la tillbaka den. Jag längtar efter henni nu!

  1. Cicci skriver:

    Vi har en otroligt bra arbetsförmån där vi bara bara 100 kr för 30 min eller 150 kr för 45 min massage. Gick på en 45 minuters häromdagen – så välbehövligt!
    Jag har alltid varit ”kort” i bröstmusklerna och liksom framåtroterad men efter lite mamma-mageträning och enkla stretchövningar var det bättre nu.

  2. Åh, det är så himla mysigt när de små också börjar vara med på myskvällar <3

  3. Massage är underbart, tänk vad det gör för kroppen. Jag har spänningshuvudvärk dagligen mer eller mindre. Förmodligen sådan man kallar kronisk så förra veckan tog jag mig också en helkropps var så hård vid axlarna och skulderbladen att hon som masserade mig inte fick ut allt. Hon sa att jag måste komma dit oftare, så ska börja med det nu. Var även till läkaren med saken, tydliga triggerpunkter. Spänningshuvudvärk och problem med nacken och ryggen är väl ett brev på posten som lärare, vi står ju upp hela tiden. Ryggen tar stryk och huvudet med. Sorgligt vad jobb kan påverka eller hur? Tänker på det du skriver om dina skulderblad.

  4. Elin skriver:

    Massage borde en ju unna sig oftare. Jag har till och med ett presentkort som ligger och väntar på att bli använt! Älskar tvillingpodden btw! Ha en mysig kväll tillsammans!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..