Vi är som bäst när vi är ett team

Både i lördags och söndags fixade vi med trädgården. Igår la vi klart stenmuren som mest blev en kant, men som ramar in gräsmattan på ett fint sätt på framsidan. Det var mest Ibbe som fixade med muren. Jag krattade med hjälp av Elsa. Dock var det en miljon nya löv så fort vi var klara med krattandet.

Vi passade även på att fixa med stenläggningen som är bredvid uppfarten. Bilen hamnar ofta där när Ibbe ska parkera så att det blir alldeles lerigt. Jag såg att någon frågade varför lastbilar kör upp på vår gräsmatta. Det undrar jag också. De har även kört av en gren på vårt plommonträd. De kommer upp och vänder hos oss, vi bor längst upp på gatan. Jag är så nedrans trött på de där lastbilarna. De kör i 180 också vilket är livsfarligt med tanke på alla barn. Vi har sagt ifrån till föreningen nu så vi får se om det läggs ut några riktigt arga fartgupp eller så. Något måste göras.

fore
Såhär såg det ut innan vi grävde ur och la tillbaka stenarna rakare och bättre.
stenlaggning_2
Efter! Vi köpte två säckar svart grus och la runt.
elsa_
Efter den här helgen konstaterade jag och Ibbe att vi är väldigt bra när vi gör saker tillsammans. Att renovera och fixa med honom är väldigt roligt och vi kompletterar varandra väldigt bra där. Han är väldigt noga och jag kör mer på.
kratta_1
Elsa älskar verkligen när hon får hjälpa till.
kratta_3
Nu är det snart dags att hämta den här lilla loppan på förskolan.
stenlaggning
Såhär blev den lilla muren. Man ser den knappt, men min lilla häck som jag har planterat är nu skyddad av muren. Nästa projekt är att byta ut staketet mellan oss och grannen. Sen ska vi bygga en liten vägg vid kanten av altanen mot grannen.
uppfart
Min älskade fina familj.

LOADING..