Kattsoppa till Signe – en riktig succé

Det här inlägget är i sponsrat annonssamarbete med Purina Gourmet


purina_4
Jag har fått möjlighet att göra ett jätteroligt samarbete med Purina. Hela samarbetet började med att jag, Aina, Carola och Nina träffades över en lunch där vi fick provsmaka soppor som Daniel Lakatozs tillagade på plats. Vi fick göra det här med förbundna ögon och skulle sedan gissa vilka ingredienser det var i soppan. Resultatet av det eventet kan ni se i filmen längre ner i det här inlägget. Här kan du även läsa ett inlägg om själva eventet.

Anledningen bakom eventet var för att Purina har lanserat en helt ny produkt med premiumingredienser, nämligen en kattsoppa – Purina Gourmet Crystal Soup. Inte katt i soppa, utan en soppa för katter. Haha, hur roligt? Signe äter nästan bara torrfoder och det är väldigt sällan som hon får någonting annat. Vi kanske köper burkmat några gånger om året bara för att hon ska få något annat. Sen får hon såklart äta av vår människomat när hon känner för det. Räkor är till exempel en stor favorit.

Jag fixade iordning en liten
kattrestaurang hemma till Signe när det var dags för provsmakning av soppan. Jag valde att låta henne prova soppan med räkor som består av en utsökt buljong med naturlig tonfisk garnerad med räkor. Signe älskade den! Personligen gillar jag att det är riktiga bitar av fisk i. Visste ni att djurfoder också görs för att människan ska tycka att den känns härlig? Det säger i alla fall Ibbe.

purina_3
Mums! Soppan gick helt klart hem.
purina_1
Sopporna finns i tre smaker. En med tonfisk och räkor, en med kyckling, fisk och grönsaker och en med kyckling.
purina_2
Nöjd Signe som nog ser fram emot nästa gång det serveras kattsoppa!
purina_5
När jag gjorde det här samarbetet kände jag att jag saknar min och Signes gamla relation som vi hade innan jag fick barn. Sedan Signe kom till mig för 6 år sen som liten liten kattunge så har hon varit min bebis. Fram tills att jag fick Elsa. Då blev Signe mer som en katt (vilket hon ju är). Det är konstigt det där hur det kan ändras. Älskade fina Signe. Nu ska jag bli bättre på att ge dig godare mat som du verkligen njuter av att äta!

Bäst av allt! Gourmetkatten bjuder de 10 000 första på varsin soppa helt kostnadsfritt. Klicka här för att få en Gourmet Crystal Soup!

Det här inlägget är i sponsrat annonssamarbete med Purina Gourmet

 

  1. Sofia skriver:

    Katter är verkligen mysigaste djuren 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..