Jag älskar henne på alla plan

Idag träffade jag och Angelica artisten Albin Johnsén. Han kommer att gästa Tvillingpodden i avsnitt 152 som släpps den 6/11. Mitt under inspelningen slog det mig hur mycket jag älskar att göra intervjuer. Speciellt i formatet podcast. Det känns som ett avslappnat och härligt men ändå nära sätt att kommunicera på. Jag tycker om att få veta mer om människor och framförallt gillar jag att lyssna. Jag vill tro att jag är bra på att lyssna, även om jag vet att jag också gärna håller låda.

Jag kom också på hur tacksam jag är över att jag har möjlighet att göra det jag gör tillsammans med Angelica. Hon är min andra hälft och jag älskar henne så mycket. Med henne kan jag alltid vara mig själv till 100% och det är så skönt. Jag känner mig lyckligt lottad över att få ha henne i mitt liv.

7A845FA4-B816-43DB-B098-B4E43C9823CA

  1. Åh jag håller med dig, intervjuer i poddformat är super! Nu är jag visserligen ny inom poddvärlden (och kämpar som fasen med att få till ljudet för det är minsann inte lätt trots bra utrustning) men det är sjukt energigivande att intervjua andra! 🙂 kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..