Kläderna till lördag har kommit nu

På lördag ska vi på halloweenfest hemma hos Bella. Jag och Angelica klurade rätt länge på vad vi skulle klä ut oss till. Ibbe visste på en gång, men jag ville komma på något riktigt roligt med en twist. Det blev inte så skojigt som jag hade tänkt mig, men det blir nog bra ändå. Sist jag var på maskerad var det ”tusen och en natt tema” och alla var prinsessor. Utom jag. Jag var apan Abu. Jag gillar att inte alltid göra som alla andra. Men den här gången blir det lite mer klassiskt halloweenigt. Jag och Angelica ska vara samma karaktär.

Vi provade våra kläder imorse och det blir nog bra. Ni får se på lördag vad det blir för något. Perukerna som vi beställde till såg inte alls ut som på bilden så de får vi skicka tillbaka. Ingen hårspray i världen skulle kunna få mig att känna mig fin i den peruken, haha. Även om vi inte ska vara fina karaktärer så vill jag inte se ut som hej kom och hjälp mig!

apa
Apa! Elsa gillade min utklädnad.
abu-1024x768
 Jag ser fram emot lördag!

  1. Hanna skriver:

    Ååh hoppas ni ska vara tvillingarna i the shining! Vore ju såå kul och läskigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..