Inspelning hela dagen hos Akademikliniken

Angelica och jag gör ett nytt och roligt samarbete med Akademikliniken igen. Idag är vi på Stureplanskliniken och har haft inspelning sen kl 9 imorse. Det är ett filmteam här som filmar för AK och jag filmar för min och Angelicas youtubekanal.

Idag var tanken att jag skulle springa mitt livs första mil. Jag har laddat upp hela veckan för det och skulle springa milspåret med en kompis. Men för några dagar sen fick jag ont på ovansidan av ena foten. Det känns lite som benhinneinflammation. Jag har haft det framsida smalben förut men aldrig på foten?! Jag kan hur som helst inte springa idag. Jag kan knappt gå. Så himla tråkigt!

8D1CAC1A-70D5-4979-8C9D-BBE862EA9BD0
B14CCB3E-5AF8-4BB4-B909-2BBDBC035312

 1. Sofia skriver:

  Hur såg lejonet ut som du och ibbe hade fått i ett kinderägg? ☺️ Jag har ett från kinder som har en man som är i papp som man kan ändra på, är det samma? ☺️

 2. Jessica skriver:

  Herregud va ni strålar tjejer! Så fantastiskt snygga, härliga och bra! Kan man få önska ett sminkinlägg? Visa upp vad du använder för sminkpridukter! Fortsätt med de ni gör och dom ni är, fantastiskt! Puss

 3. F skriver:

  Frågade precis din syster men tänkte av kan fråga dig med

  Inte för att det har mes inlägget att göra…. men jag måste ändå fråga!
  När ni väntade barn (båda två) hur tidigt berättade ni för omgivningen? Eller hur länge höll ni på hemligheten? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..