Ny vecka i snö och kyla

I annonssamarbete med Nextory

Idag vaknade jag upp till massor av frost utanför fönstret. Jag älskar att det börjar bli kallt på riktigt nu. Jag har absolut ingenting emot kylan, tvärtom. Det bästa som finns är att tända ljus på kvällarna nu när det är kolsvart ute. Jag önskar dock att jag hade en resa att se fram emot. Vegas-resan i vår blev inställd så nu vill jag boka in något annat. Jag skulle vilja att jag, Ibbe och Elsa åkte på en resa tillsammans.

Idag står jobb och inspelning på schemat. Angelica ska göra ett nytt roligt samarbete där innehållet ska vara rörligt. Det är väldigt smidigt att vi har varandra när vi ska spela in. Och apropå spela in så finns det ett helt nytt avsnitt av Tvillingpodden ute nu. Den här veckan är vi sponsrade av Nextory.se. Du får 30 dagars fri lyssning och läsning om du går in här på nextory.se/kampanj och uppger koden Tvillingpodden. Do it!

tvillingar
Bild från i fredags när Elsa sminkade mig till en hund och Alice fixade till Angelica lite.

I annonssamarbete med Nextory

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..