Nu kan festen äntligen börja!

I stolt samarbete med Polarn O. Pyret 

polarn_8
Jag är väldigt glad över mitt samarbete med Polarn O. Pyret. Det finns så mycket fint i deras senaste kollektion! Alla kläderna är finkläder utan att för den sakens skull vara obekväma eller svåra att röra sig i och funkar lika bra till vardag som till fest. Ni kanske har märkt att Polarns kläder har genomgått en förändring på senare tid? Nu har de högre modefokus men fortfarande med samma grymma kvalité, hållbarhet och bekvämlighet. Jag har gillat Polarn innan tack vare just kvalitén men de gamla utseendet har inte riktigt varit min stil. Nu är det verkligen mer min typ av kläder! Jag älskar ju pasteller och gulddetaljer.
polarn_10
Jag har bjudit in till glöggmingel här hemma och barnen fick vara i fokus. Elsa var superpeppad på fest och hjälpte mig att pynta hela vardagsrummet i en härlig julkänsla. Jag älskar vitt och guld! Det bästa av allt är att jag inte behöver ta ner julstjärnan igen. Snart är det julmånad. Längtar ni också? Jag vet inte om det är för att Elsa har blivit större och förstår mer som jag ser fram emot den här julen extra mycket.
polarn_9
Elsa hjälpte till att fixa allt innan. Hennes långärmade tröja med prickar är en stickad och mysig variant. Kjolen är i tyll med fina guldränder i resåren. En klar favorit hos Elsa som gärna kallar alla kjolar för ”Anna-kjol”. Hon tänker på Anna i Frost och älskar att dansa i just kjolar.
polarn_6
Den här hoodien som Elsa har på sig här är så mjuk och gosig. ”Som en kattunge” sa Elsa om den. Jag gillar att kläderna inte begränsar Elsa i sin lek. Jag tycker att det är väldigt roligt med barnkläder och speciellt när det är kalasdags. Jag tycker dock att det viktigaste är att Elsa känner sig bekväm och fin i det hon har på sig.
polarn_7
Alices klänning har små fjärilar på sig. Jag tycker att det är kul att det är en hel del detaljer på kläderna i den här kollektionen. Hur gullig är inte den lilla volangärmen?
polarn_4
Alla kidsen fick spritsa pepparkakor. Jag hade gjort varsin pepparkaka till dem i förväg med deras namn på. Jag älskar verkligen julen och allt pyssel som hör till. Även om det är kul att baka pepparkakor så är det ganska skönt att köpa färdiga och spritsa dom tycker jag. Dessutom tycker jag i ärlighetens namn att färdiga pepparkakor är snäppet godare än de man bakar.
polarn_1
Kattstrumpbyxor! Som sagt, detaljerna är verkligen så fina!
polarn_2
Frans tröja hittar du här.
polarn_5
Fina cupcakespynt! Jag väljer nästan alltid att köpa färdiga muffins och spritsa med frosting.
polarn_0
Elsa var mer än nöjd med sitt kalas!

I stolt samarbete med Polarn O. Pyret 

 1. Mia skriver:

  Är så besviken på POP, De kläderna de nu släppt hittar man jupå de andra kedjorna.
  Har köpt POP för att de inte kört ”rosa/ blått” och gjort kläder som barn kan vara barn i.

 2. Lena skriver:

  Gillar inte när barnens kläder är kopior av de vuxnas. Tycker du mest är klädd i svart och inte pasteller.

 3. Vilket härligt inlägg! Så fina bilder och härliga outfits. Jag tycker också att köpta pepparkakor är godast 🙂

 4. Agneta skriver:

  Ha en trevlig helg med din syster!

 5. Agneta skriver:

  Jättefina kläder!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..