Att drömma sig bort för en stund

Det här inlägget är i samarbete med Booking.com

Nu när det har blivit kallt och framförallt mörkt här hemma börjar jag längta efter lite sol och värme. Ibbe och jag har pratat om att åka på en familjesemester i början på januari, men vi har inte helt bestämt vart det bär av än. Mitt flöde i sociala medier är fullt av bilder från utlandsresor just nu och jag skulle också vilja ha någon resa att längta efter och se fram emot. Jag, Elsa och Ibbe har inte varit på någon utlandsresa tillsammans bara vi så det skulle verkligen vara mysigt.

Om man inte nödvändigtvis måste åka utomlands är det härligt att semestra i sin egen stad tycker jag. Jag och Angelica sover ofta på hotell i stan när vi är på event eller jobbar sent. Genom mitt samarbete med Booking.com får du 250 kr rabatt på en bokning via booking.com. Booking.com har världens största utbud av ställen att bo på. Det finns allt från lägenheter och familjeägda B&B-boenden till 5-stjärniga lyxhotell och till och med trädkojor.

Ibbe och jag brukar också bo i stan en del när vi vill komma bort, men inte åka för långt. Jag tycker att det känns lyxigt att kunna göra det lite då och då. Att fixa barnvakt så att båda kan få sovmorgon på helgen och att kunna njuta av en lång och härlig frukost tillsammans.

Just nu får du 250 kr i rabatt på en bokning om du bokar ditt boende via booking.com, ta del av erbjudandet här ››

bamboo_island
I april i år var vi i Thailand på semester en vecka. Många sa innan att en vecka är för kort för att åka så långt, jag tyckte att det var alldeles lagom.
phiphi_jessica
Ljuvliga dagar på stranden. Här var vi på Phi Phi Island.
elsa_greece
Den här bilden är från när vi var på familjesemester senast, då tillsammans med Angelica m. familj. Det blev en vecka i Grekland med all inclusive. Så praktiskt med barn! Missa inte rabatten på 250 kr när du bokar ditt boende via booking.com HÄR ››

  1. Me skriver:

    Å! Jag längtar också efter värmen på utlandssemester! Tidigare åkte jag alltid i februari, mörkaste och tråkigaste månaden enl mig. Men sedan några år har jag svårt att ha samvete till att flyga med tanke på miljön. Hur tänker du där? Hade varit så härligt om någon av er ”influensers” kunde bidra med en annan bild av familjesemester än långa flygresor. På något sätt måste vi försöka ändra attityd kring vårt resande för att försöka rädda miljön… Men som sagt, galet svårt att inte vilja resa iväg på vintern…

  2. Ambi skriver:

    GUlliga lilla Elsa!

  3. Jag längtar också efter värmen, men mest ljuset! =) Tips är att åka till Egypten. Där är det riktigt varmt nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..