Det får du om du följer mig

Jag har satt upp ett mål att nå 15 000 följare på Instagram innan årsskiftet. Tror ni att jag klarar det? Följer du mig? jessicalagergren heter jag där!

Jag skulle säga att uspen för att följa mig på instagram är mina insta stories. Jag bjuder på många härliga och roliga stories med Elsa som aldrig dyker upp här i bloggen. In och följ vettja så följer jag gärna dig tillbaka. En annan fördel med instagram att det är lätt att kommunicera med mig via DM där. Jag svarar faktiskt nästan alltid där. Jag älskar när ni skriver till mig!

FA4050D2-1577-46C9-BD31-BF24DA9EA2D4
5C7BDE9E-F066-404C-BFD0-6B2E698507F5
44B9DE67-9D59-473D-A480-B3C58E98EA88

 1. Tove skriver:

  Älskar dina stories! Alltid fulla med glädje och skratt Och Elsa är bedårande och du och ibbe så fina föräldrar till denna lilla skatt.

 2. Mimmi skriver:

  Det fantastiska med att följa dig och din syster är för mig att ni svarar på kommentarer!!!:)

 3. Lina skriver:

  Hahaha, snask-Janne

 4. Isabell skriver:

  Det kan jag intyga! Vi har ju skrivit en del där. Du känns typ som en kompis, haha. I helgen när ni var i Torekov var jag nära att erbjuda er skjuts istället för att ni skulle behöva ta taxi, haha (bor här nere) men tänkte att det nog blivit märkligt

  1. haha jag ÄLSKAR att Angelica svarar EXAKT samma som jag skrev till dig på Instagram igår!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..