Farväl Torekov – nu mot Stockholm!

Det har varit fantastiska dagar nere i Skåne och Torekov. Vi har fått så mycket gjort på boken. Nu har vi fått vår första feedback från en vän som är författare så nu ska det redigeras lite, sen är det dags att skicka in våra första kapitel. Det känns så himla spännande. Havet gav mig exakt den energin som jag kände att jag behövde.

Det har varit rätt kämpigt med kosten över helgen. Det är tråkigt att inte äta godis tycker jag. Jag längtar tills det här projektet är över så att jag kan äta godis igen. Jag har bestämt mig för att bara äta godis på lördagar. Innan har mina helger varit väldigt långa och om jag tänker ”på helgerna får jag äta vad jag vill”, så har det ibland inneburit fredag, lördag och söndag. En lång helg alltså… Lördagsgodis it is!

jess_torekov
Ny vecka betyder också nytt avsnitt av Tvillingpodden. Angelica och jag pratar en hel del om döden. Angelica tror att hon skulle återfödas som en prästkrage om hon dog. Jag vill mer tro på en himmel. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Tvillingpodden. Du hittar det som vanligt på tvillingpodden.se och i din podcasterapp. Betygsätt gärna Tvillingpodden i appen och recensera mer än gärna där också. Då skulle jag blir så glad!
hopp
På onsdag har vi en rolig och spännande inspelning på Akademikliniken igen. Utöver det har jag rätt många artiklar att producera. Näst sista sockerfria veckan. Kom igen nu Jessica. You can do it!

 1. Heja heja!

  Jag väljer söndagar som godisdag, då är veckan slut sedan. Jag är sjukt duktig på att paja söndagen också annars, eftersom ”det är ju ändå måndag imorgon”. Måndagar känns alltid fräscha och som en nystart. Tips om lördagen blir för lång. Livet är tråkigt med massa förbud 🙂

 2. Karo skriver:

  Varför vill du trigga igång sockerråttan igen? Socker i fel form typ som smågodis gör ingen nytta alls för kroppen, tvärtom.

  1. linda skriver:

   Men tror du inte att hon vet det? Hon skriver ju själv att det är TRÅKIGT utan godis. Och jag håller med henne. det är inte alls kul att sitta och gnaga på en morot, nöt eller oliv. Så det så.

   1. Tråkigt var ordet! Jag älskar ju socker och vill inte ha ett sockerfritt liv även om socker är dåligt. 🙂 Kram J

  1. För att jag ÄLSKAR smågodis! 🙂 Jag vill inte leva utan det, men kan äta i lagom mängd. Jag vet att socker inte tillför kroppen något alls. Kram J

   1. Karo skriver:

    Det är mycket man tycker är tråkigt att avstå ifrån, men man avstår ändå.slutade röka för 20 år sedan, känner mig fortfarande sugen på en cigg då och då, men inte röker jag för det. Socker är en beroende drog och många forskare vill klassa det som en sjukdom.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..