3 saker jag funderar över just nu

Hur gick det egentligen med sakerna jag funderade på sist jag la ut ett sånt här inlägg? Jo, det ska jag tala om för er.

1. Ska vi ha ett till barn?
Då, i september när jag skrev senast om vad jag funderar över låg fokus på barn nummer två och den eventuella tvåbarnschocken. Nu har jag anmält mig till halvmarathon i slutet av april, så en graviditet innan dess är inte aktuell. Om det inte mot all förmodan bara skulle bli. Då skulle jag välja att behålla barnet.

vecka32
2. Jordnötssmör i mängder
Då hade jag helt ballat ur med kosten. Nu skulle jag säga att det är precis tvärtom. Jag tror aldrig att jag har varit såhär hälsosam när det kommer till maten. Jag äter mängder av grönsaker och ser till att kroppen får näring med jämna mellanrum så att jag orkar allt jag vill orka.
positiv
3. Vackrare utan smink
Då funderade jag över hur vida jag tar åt mig om kommentarer att jag inte är fin med mycket smink eller inte. Det är faktiskt ingenting jag tänker på mera. Vill jag ha mycket smink en dag, ja då har jag det. Det finns dagar när jag inte har en gnutta smink på mig och jag trivs så också.
tvillingar_ak
Idag har jag haft inspelning. När jag har det kör jag nästan alltid sotade ögon.

LOADING..