3 saker jag funderar över just nu

Hur gick det egentligen med sakerna jag funderade på sist jag la ut ett sånt här inlägg? Jo, det ska jag tala om för er.

1. Ska vi ha ett till barn?
Då, i september när jag skrev senast om vad jag funderar över låg fokus på barn nummer två och den eventuella tvåbarnschocken. Nu har jag anmält mig till halvmarathon i slutet av april, så en graviditet innan dess är inte aktuell. Om det inte mot all förmodan bara skulle bli. Då skulle jag välja att behålla barnet.

vecka32
2. Jordnötssmör i mängder
Då hade jag helt ballat ur med kosten. Nu skulle jag säga att det är precis tvärtom. Jag tror aldrig att jag har varit såhär hälsosam när det kommer till maten. Jag äter mängder av grönsaker och ser till att kroppen får näring med jämna mellanrum så att jag orkar allt jag vill orka.
positiv
3. Vackrare utan smink
Då funderade jag över hur vida jag tar åt mig om kommentarer att jag inte är fin med mycket smink eller inte. Det är faktiskt ingenting jag tänker på mera. Vill jag ha mycket smink en dag, ja då har jag det. Det finns dagar när jag inte har en gnutta smink på mig och jag trivs så också.
tvillingar_ak
Idag har jag haft inspelning. När jag har det kör jag nästan alltid sotade ögon.

 1. Louise skriver:

  Vilken otroligt fin bild på dig!

 2. Ems skriver:

  Två barn är underbart! Men ni gör nog klokt i att inte skaffa dem för tätt… Vi har 3 år emellan våra och det har varit toppen. Självklart utmanande ibland och storebror har varit svartsjuk MEN nu när det börjat släppa är de underbara tillsammans. Underlättar verkligen att stora killen kan prata, förstår så mycket vi berättar, har slutat med blöja och går mycket själv nu när lillebror kom.

 3. Line skriver:

  Hej 🙂 läser din blogg ibland, Delar dina tankar ang vikten och vad man ska äta/inte äta osv.
  Nu kör du ju sockerfritt, men vill ändå tipsa om det jag kör nu. Det heter periodisk fasta 16:8. Det betyder att man får äta under 8’h på dagen och sedan fasta 16 h(sömn inräknad)
  Läs gärna på om det! Kört i 2 v nu (med undantag på lördagar) och det funkar super 🙂
  Bara ett tips såhär på fredagen Trevlig helg!

 4. Ida skriver:

  Hej!
  Vilken bra blogg du har, jag läser varje dag! ☺
  Blev nyfiken på vad det är för halvmarathon du ska springa?

   1. Ida skriver:

    Tack för info! Jag ska också anmäla mig ☺. Vore kul om du skriver lite om ditt träningsupplägg senare i bloggen.
    Ha en fin helg och hoppas Elsa är piggare!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..