Snabbis eller marathon – frukost eller middag?

Angelica hittade på några frågor som jag skickade till Ibbe. Det var riktigt kul att läsa hans svar. Först trodde han nog att det var något som jag skulle publicera här i i bloggen, men det var faktiskt bara för min egen skull. Så tips till dig är att skicka eller ställa de här frågorna till din partner. Jag och Ibbe hade en dejt i somras när vi ställde frågor till varandra från en artikel på LOPPI och då fastnade vi vid fråga tre i en timme.
E
DIT: Det är alltså mina svar på frågorna nedan. Inte Ibbes. 🙂

Vad i livet har gett dig den största adrenalinkicken?
Det känns superklyschigt att skriva fallskärmshoppet. Men det var en enorm adrenalinkick! Något annat som ger mig mycket adrenalin är att springa eller tävla i alla dess former. I somras var jag på en möhippa där vi var på ett ställe som är som Fångarna på fortet. När det är tävlingsdags får jag alltid ett adrenalinpåslag utan dess like. Älskart!

Beskriv din drömdejt! Du får ett dygn, vad vill du helst göra?
Den skulle starta med en riktigt härlig hotellfrukost på något mysigt hotell. Jag älskar frukostar som har allt. Även om man inte vill äta allt som finns så är det en härlig känsla när det är ett stort utbud tycker jag. Plus att jag vet att Ibbe älskar det. Sen skulle jag vilja hitta på någon fysisk aktivitet tillsammans. Typ vattenskoter eller bestiga ett berg. Efter det skulle jag vilja gå på spa i flera timmar, få massage och sen avsluta kvällen med en middag på restaurang. Mina bästa restauranger i Stockholm just nu är Miss Voon, Kasai och Surfers.

Ibbe_Jessica
Vad är du stolt över att du gjort i livet?
Jag är mest stolt över att jag har gjort Elsa. På andra plats kommer mitt och Angelicas företag. Jag är stolt att vi vågade. Eller snarare att hon vågade. Jag har alltid trott på oss!

Vem eller vad inspirerar dig?
Petter Stordalen! Jäklar vilken inspiration han är. För honom verkar det bara finnas möjligheter. Han är en glädjespridande människa och hans energi smittar verkligen av sig.

Vad gör dig lycklig?
Att känna mig trygg. Jag har insett med åren att det inte är vare sig pengar eller saker som gör mig lycklig. Det är tryggheten som jag värderar högst.

elsa_jess

Tre snabba:
Frukost eller middag?
Utan tvekan frukost!

Simma eller sola?
Simma!

Snabbis eller maraton?
Marathon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..