När natten är en enda plåga

Jag kunde inte somna igår. Den här energin jag numera har på kvällarna som jag tror beror på kosten är ny för mig. Jag brukar ha noll problem med att somna. Det brukar räcka med att jag lägger mitt huvud på kudden och blundar. Men inte nu. Jag tror att jag måste komma ut på en kortare promenad på kvällarna för att ta till vara på energin.

Igår satt jag och jobbade till ganska sent. Elsa vaknade precis när jag skulle gå och lägga mig och sen har hon sovit dåligt hela natten. Hon har snurrat runt, sparkat på mig och inte kommit till ro. Jag blev glad när klockan ringde! Nu är jag på väg in till stan för en plåtning med Angelica. Och så blir det lunch med en vän jag inte sett på hundra år. Drömtorsdag! Hallå, tack för att ni följer mig på instagram! 15K nu, så himla roligt att ni är så många som vill ta del av min vardag.

9F68690E-DDC6-477D-968D-236A0010D810

  1. Lisa skriver:

    Hej. Tycker du är super som kämpar på med så mycket. Jag undrar om det finns möjlighet att ta del av hur du ätit under veckorna du uteslutit socker och kolhydrater? Skulle behöva en sporre. Trevlig söndag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..