När vanlig vabb känns som lördag

Igår när jag hade hämtat Elsa på förskolan var hon varm och hängig. Det visade sig att hon hade lite feber och idag är hon hemma från förskolan. Jag blir orolig att det är halsflussen som inte har gått över helt, men håller tummarna för att det bara var en liten febertopp.

Idag vaknade vi inte förens vid åtta vilket var väldigt skönt. Både jag och Elsa behövde sova efter natten som var innan med väldigt lite sömn. Nu har vi ätit frukost och satt igång målning av våra trolldegsfigurer som vi gjorde igår.

Jag har även hoppat på projektet måla Nisses dörr. Tanken var att jag egentligen skulle hålla Nisses dörr hemlig tills den satt uppe, men jag kunde tyvärr inte hålla mig. Jag håller på och fixar en Nisse-dörr till Alice och Philip också. Elsa blev så glad av dörren och det ska bli mysigt att sätta upp den och se hur hon reagerar.

elsa_malar_2
Lite klurigt att måla med hobbyfärg är det… Det torkar snabbt och är ganska svårt att få bort när det hamnar utanför.
elsa_malar
Elsa pysslade ihop en hamburgare igår i trolldeg som hon har målat idag.
elsa_vabb
Jag gjorde en pepparkaka med Elsas namn som jag ska hänga upp i ett rött sidenband i lekstugefönstret.
elsa_vabb_3
Idag på förmiddagen kör jag helt osminkat. Så skönt! Nu är det dags för Ibbe att avlösa i vabben så ska jag åka iväg och jobba ett par timmar.
IMG_0041
Lussebullar, snögubbe och polkagrisstång. Allt i sann julanda!
IMG_0045
Här är några delar från Nisses dörr. En postlåda och en liten stege.
nisses_dorr
Mums! Jag längtar efter att baka riktiga lussebullar.

LOADING..