En dag med mys och lek

Elsa vaknade inatt och var helt förtvivlad. Det tog ett bra tag att natta om henne. Jag undrar om hon drömmer mycket mardrömmar just nu. Hon kanske är i ett utvecklingssprång för hon sover rätt oroligt. När vi väl somnade om vaknade vi inte förens efter 8. Superskönt!

Vi började morgonen med en gemensam frukost hela lilla familjen där vi testade Linnéas recept på mandelgröt. Jättegod tyckte jag! Elsa var inte överförtjust, men hon smakade iaf. Angelica och jag har hunnit plåta ett samarbete och spela in nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden och det kommer som vanligt ut imorgon måndag. Hoppas att ni vill lyssna! Det börjar med en rätt irriterad stämning med övergår i gladare toner.

Det har varit strålande sol här idag så på eftermiddagen packade vi ihop lite matsäck och gick ut på äventyr. Det blev en promenad ner till havet där kidsen åt mackor och pepparkakor. Sen fick de leka en stund innan vi gick och hälsade på änderna. På vägen hem kikade vi på ett hus som jag och Ibbe tittade på för ett tag sen. Det var magiskt i verkligheten också! Tyvärr räckte inte vårt lånelöfte så långt, men det var nog lika bra. Vi har det väldigt bra lånemässigt idag och om vi skulle köpa den typen av hus skulle vi ha lån upp över öronen.

elsa_havet

Elsa ville ha med sig Babba på äventyret. Hennes nya overall kommer från Kuling. (adlink)
elsa_
Mysigt med mellis utomhus!
ganget
Det tyckte kidsen också!
kidsen
Fantastiskt fin solnedgång. Drömmen är verkligen att bo precis vid vattnet.
love
Puss!
gungbrada
Elsa och jag gungade gungbräda.
famioljen
Min lilla familj. Ikväll ska vi testa att göra blomkålspizza. Det ska bli spännande! Har någon av er ätit det? Jag saknar bröd, men inte så mycket som jag trodde under den här sockerdetoxen.

 1. Emma skriver:

  Vart är elsas overall ifrån ?

 2. Amanda skriver:

  Har testat att göra blomkålspizza en gång, både jag och min man tyckte det var gott. Och härligt att man kan ta några bitar extra med gott samvete. Vad tyckte ni?

  1. Jag tyckte också att det var jättegott! Funkar som ersättning till pizza, men jag föredrar vanlig pizza ändå ^^. Kram J

 3. Frida skriver:

  Hej fina du! Grymt jobbat med dieten, du inspirerar!
  Förstår att du kanske inte kan dela med dig så mycket nu under försöket men när du kan vore det kul om du kunde ge lite tips på mat ni ätit under denna perioden, även frukostar och mellis.
  Kram /Frida

  1. Jag kan maila dig! 🙂 Är det rätt mail som står här? 🙂 Kram J

   1. Frida skriver:

    Det är rätt, tack vad gullig du är

 4. Linda skriver:

  Hej

  Blomkåls pizza är super gott. Finns massa recept . Gör alltid med tomatsås , bladspenat mozzarella o körsbärstomater. Lätt å gott. Här själv inte ätt ris .pasta och potatis på många år. Här du inte testat spagetti. Ris o nudlar från pure.se så gör det, lite smaklöst men med kryddor så funkar det. Innehållet varken socker eller kolhydrater samt kaloriesnålt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..