Bara några dagar kvar nu

Nu är det inte långt kvar tills det här kostprojektet är över. Under november månad har jag och Ibbe alltså gjort ett kostprojekt och uteslutit kolhydrater och socker ur kosten. Hur det har påverkat oss fysiskt (vi har tagit blodprover 3 ggr var under den här perioden) får ni veta lite längre fram!

Det har varit givande att ha ett projekt tillsammans, särskilt när det handlat om kosten. Det har varit både med- och motgångar. För vår relations skull kanske det egentligen inte var optimalt att mixtra med kosten. Humöret kan svänga rejält när man ändrar kosten på det här sättet. Men nu när det är så få dagar kvar kan jag säga att vi ju klarade oss igenom det här också!

ibbe

Jag är inte redo att sluta leva på det här sättet. Jag ska inte avslöja hur jag mår i detalj, men jag är så glad att vi hoppade på det här projektet. Jag vet att Ibbe också mår bra, men han längtar ihjäl sig efter potatis. Jag hoppas verkligen för hans skull att hans första potatis blir så god som han har föreställt sig. Jag vill inte att han ska bli besviken.

LOADING..