Mot jobbdag i stan och övernattning

Ikväll är jag och Angelica inbjudna till ett härligt event tillsammans med Jotex där fokus ligger på hållbarhet. Jag ser fram emot det! Det blir övernattning i stan och imorgon väntar en rolig julavslutning på LOPPI. Temat är ”ugly christmas shirt” och jag har köpt en variant med en katt på, ni får se imorgon.

Är det bara jag som har svårt att vakna av väckarklockan nu när det är så mörkt? Varken jag eller Elsa vaknar när klockan ringer och imorse försov vi oss lite. Elsa ville inte gå upp och jag fick inte heller gå upp för henne. Morgonen är verkligen den mysigaste stunden på hela dygnet tycker jag. En varm liten kropp tätt intill och små små händer på mina kinder. Igår morse vaknade jag av att Elsa pussade på mig.

elsa_peace
Elsa kommer in till oss varje natt och jag har ingen tanke på att försöka få henne att sluta göra det. Det är så mysigt! Och det kommer att komma en dag när hon inte vill sova i vår säng längre, då kommer jag att sakna att ha henne nära.
elsa_run_the_world
Elsas jacka kommer från Josefin Lustigs klädkollektion, Little one and I. Jag har en likadan till mig själv. Har ni sett att Josefin är med i nya säsongen av TV-serien Playmakers på TV4 play? Så kul! Här kan ni se det.
lustig_lagergren-768x1024
Jag och Angelica var hemma hos Josefin i Västerås för 1,5 år sen. Vi gjorde ett hemma-hos-reportage för LOPPI magasin.

  1. Anna skriver:

    Hej! Lyssnade precis på podden, alltid lika bra!! Har en lite fråga som hade varit kul om ni ville ta upp! Vilket ”forum” är det där ni har flest följare? Är det liksom podden som är störst eller är det blogg och instagram? Jag själv hittade er via podd och lyssnade nära ett halvår innan jag även blev en trogen bloggläsare! Vore intressant att höra era tankar kring det! Kramar Anna

  2. C skriver:

    Åh, jag vill också ha sovmorgon! Min tös som är lika gammal som Elsa vaknar vid 6-6.30. Då sover tyvärr lillebror men det är bara att gå upp (han vaknar så fort jag sätter ner fötterna på golvet). Men visst är det mysigt att ha små fötter mot sin mage! Varma och gosiga barn! Ha en härlig dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..