Hold you like I’m gonna lose you

Ibland kan jag känna att jag bara vill pausa livet. Att det varken ska gå upp eller ner. Att allt ska vara stabilt, lugnt och ändå roligt. Att ändra min kost har gjort mig mycket jämnare i humöret. Men det finns många yttre faktorer i livet som jag inte kan styra över. Det kan göra mig frustrerad ibland. Idag har varit en sån dag.

Jag tänker mycketAngelica och hur hon mår. Jag bryr mig så mycket om henne och jag vill bara att hon ska få vara glad. Hon förtjänar verkligen det. Om ni tittar in hos henne i bloggen idag kan ni vill skicka en liten uppmuntrande hälsning. Hon är så jävla stark men ibland blir det bara för mycket.

jsss

Imorgon väntar mitt sista blodprov efter detoxen. Jag tror att jag ska äta lite lite godis på lördag, men jag har inte bestämt mig helt än. Jag är rädd att jag ska bli besviken och att det inte är så gott som jag minns det. Jag känner egentligen inget som helst sug efter socker, mer att det är tråkigt att vara utan. Jag borde kanske fortsätta köra sockerfritt tills jag verkligen verkligen blir sugen. Åh, jag är så velig!

 1. E skriver:

  Så grymt jobbat! Dumt att äta godis när du inte har något sötsug egentligen. Så lätt att falla tillbaka. Fira dig själv (som du bör!!) med något annat än godis o gott, Spabehandling, göra något roligt, en god middag eller annat.

 2. Jag är så sjukt impad! Brs jobbat! Jag och min man fick också feeling och skippar godis, glass, kanor och alkohol fram till julafton. Tack för peppen! 🙂

 3. Johanna skriver:

  Jag tycler du ska skippa godiset tills du känner att du verkligen vill ha. Om du äter bara för att du får så kommer suget snabbt tillbaka. Bättre att köra på nu när du kommit in i en bra vana, men kanske lätta på strikthetem led maten.

 4. Elenor skriver:

  Så himla grymt gjort, heja er. Ska bli kul att höra resultatet.
  Jag tycker du är så himla duktig på att sminka. Kan inte du lägga upp en film på hur du gör på eran kanal 🙂
  Kram

   1. Elenor skriver:

    Men tack hänger inte riktigt me
    Säger som Angelica, kan inte heller sminka men ska försöka med hjälp av videon 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..