Hon väntar sitt tredje barn nu

Idag vill jag tipsa om min fina bloggkollega och vän Therese Wickman. Har ni sett att hon väntar barn nummer tre? Så roligt! In och gratta vetja! Hon gör uppdateringar på youtube varje vecka om sin graviditet. Jag som också längtar efter att bli gravid igen tycker att det är mysigt att få följa hennes graviditet. Hon har precis gått in i vecka 16.

Therese bloggar om familjelivet med två barn, flera jobb och nya kärleken Constantine. I hennes blogg hittar ni allt från inlägg om familjelivet till listor och shoppingtips. Hon har en öppen och ärlig blogg där hon beskriver livet som förälder med hög igenkänning. In och kika om ni inte redan följer hennes blogg. Du hittar hennes blogg här.

Sandra_Rogers_Photography_133-768x512
Här är från i våras på vårt event vi hade med AK. Hon åkte hela vägen från Örebro för att komma. <3
wickman_therese_loppi
Fina Therese och Constantin. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..