Jag är Årets LOPPIinfluencer 2017

Vilken kväll igår! Vi hade julavslutning med bästa LOPPI! Under middagen delades det ut tre priser varav ett var ett hederspris med utmärkelsen Årets LOPPIinfluencer 2017. Jag vann! Jag är så glad och så tacksam! Dels för priset men också för att kunna kalla mig en del av LOPPIs familj.

Julavslutningen var en riktig succékväll! Jag kom hem jättesent och är inte superpigg idag trots noll droppar alkohol. Idag är sista dagen på detoxen och imorgon tar jag mitt sista blodprov! Det ska bli spännande att se resultatet.

aretsinfluencer
Så glad och SÅ tacksam!
jul
Allt var superfint ordnat, såklart. LOPPI gör inget halvdant!
loppi
Bästa gänget!
kajson
Det senaste tillskottet i LOPPIs familj – Johanna Kajson.
IMG_0437
Jättegod mat från The Plant. Allt var veganskt!
IMG_0412
Jag fick äran att hänga med jordens bästa Lars Bredenberg! Alltid en fröjd! Ni som lyssnar på Tvillingpodden har säkert hört att jag sagt att jag skulle kunna tänka mig att vara på en öde ö med Lars. This is the one and only Lars!
IMG_4194
Fina bästa vackra Sheila!
elin
Charlotta, Elin och jag. Det var längesen jag skrattade så mkt som igår. Elin är en riktig entertainer!

LOADING..