När är balansen i livet perfekt enligt mig

Lucka nummer 18 i Kajsons julkalender är öppnad. Balans för mig betyder att jag mår bra på alla plan i livet och i alla mina roller. Det är inte ofta allt stämmer samtidigt tycker jag. Jag vill vara en bra mamma, en härlig partner, en grym kollega och en stöttande syster. Det är väldigt ofta i mitt liv som det är någon bit i pusslet som inte stämmer och då brukar bit efter bit gå sönder lite. Är det inte bra på jobbet är det sällan på topp hemma och vice versa. Jag antar att det är det som kallas livet.

Att känna sig nöjd inombords är inte helt lätt. Inte heller att vara 100% nöjd med sig själv kroppsligt. Men jag försöker verkligen. Jag jobbar med mig själv och mitt tankesätt kring mig och min egen kropp hela tiden. Jag behöver till exempel alltid tänka på vad jag äter om jag inte vill gå runt med en övervikt. Jag har accepterat och insett att det alltid kommer att vara så. Den ultimata balansen när det kommer till kost och träning har jag inte hittat än, men jag är en bra bit på väg.

familjen
Min lilla familj. Inget har varit så svårt som att ha en relation under småbarnsåren, men det har också varit de bästa 2,5 åren i mitt liv. 

Här är alla andra luckor:
Den perfekta julklappen
En person jag är avundsjuk på
En bild som symboliserar kärlek för mig
Drömbilden av den perfekta julaftonen
Min hemliga dröm jag inte vågat säga högt
En lucia jag minns
När jag tappade det senast
En bild som symboliserar hälsa för mig
Instagramkonton jag älskar som ser perfekta ut
En ofiltrerad bild från idag
En hörna i hemmet jag aldrig visat
Den perfekta middagen enligt mig
Ett misslyckande i livet
En dröm jag vill uppfylla i livet
Ett barndomsminne jag vill dela med mig av
Mitt perfekta liv

Det här är en del av Kajsons julkalender

 1. Camilla skriver:

  Du är så himla fin som du är ☆ men vet känslan om att vara ”normal”.
  Du är ändå otroligt fin precis som du är.

 2. Tessan skriver:

  Tack för ett senaste poddavsnittet, så bra! Ville bara skriva att jag är exakt som du Jessica när det gäller tiden! Det är otroligt viktigt för mig att hålla tiden (jag skulle säga att jag är i tid till 95 % iaf, trots småbarn ) och mitt dygn är uppstrukturetat kring tider jag förhåller mig till, hur ska mitt liv annars funka känner jag? Jag har väldigt svårt att acceptera att folk kommer för sent, har ett par stycken i mitt liv som ALDRIG håller tiden och när det händer blir jag TOKIG! Det är såååå respektlöst att komma försent! Nån gång, visst det kan jag ta, men när det sätts i system, ja det pallar jag inte Haha.

 3. j skriver:

  Har du funderat på Viktväktarna. Det har jag gjort och det verkar ju som man tillåts äta det mesta i lagom mängd. Jag tror att vi är många därute som äter större portioner än vad vi behöver och via VV kanske det blir lättare att anpassa portionerna?!
  Lycka till

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..