Lucka 19 – Julklappsjakten

I stolt annonssamarbete med Micki Leksaker

Idag är det min tur att öppna en lucka i julklappsjakten på LOPPI. Idag är vinsten ett superfint Lundby Creative dockskåp med vändbara väggar, stickers, basicmöbler, familjemedlemmar och husdjur. Värdet på vinsten är 3000 kr. (produkten är lämplig från 3 år). Jordens bästa julklapp om du frågar mig. Elsa älskar verkligen att leka med Alices och Philips dockskåp från Lundby.

Så gör du för att tävla: 
Luckan är öppen i 24 timmar från och med nu (Klockan 9, 20e december). Kommentera det här inlägget med en motivering varför just du ska vinna. När tävlingen är avslutad presenteras vinnaren i det här inlägget. Stort lycka till! Imorgon hittar du en lucka hos bästa Nina Hermansen.

Lucka #19 Jessica

lundby_creative_extra-1
I dockskåpet Lundby Creative kan du ta bort bakväggarna och på så vis leka i huset från två håll. Superkul tycker jag! Bakväggarna i de två nedersta rummen kan du vända och får då nya tapeter i rummen på bottenplanet. Du får också ett ark med roliga stickers som du själv kan dekorera ditt hus med. De går lätt att både fästa och flytta så du lätt kan ändra om i ditt eget hus.
lundby-creative_extra-2
Stort lycka till nu!

 

Så kul att det var så många som var med i tävlingen! Men såklart är det tråkigt att bara en kan vinna. Den här gången blev det Emeliehj. Emelies motivering var:

Min son på 3 år skulle verkligen gilla detta hus. Vi fick andra barnet för två månader sedan, Han föddes tyvärr sjuk så han och jag har spenderat dessa två månader på sjukhus och han har dessutom opererats två gånger. Nu är vi äntligen utskrivna och hemma med vår nästan friska bebis. Men iom att jag varit inlagd har pappan varit hemma med storebror så vi har inte direkt fått några stora pengar. Julklappspengar finns alltså inte direkt att tala om så en sådan här vinst hade gjort otrolig skillnad i vår familj och för storebror som hamnat lite i skymundan denna svåra tid. Att ha något att leka med som man kan sitta ner och leka är dessutom guld värt för jag (eller pappan) måste för det mesta ha minsta sonen i famnen.

God jul alla och ta hand om er <3

 

Hoppas ni får en bra jul och slipper fler sjukhusbesök! 

I stolt annonssamarbete med Micki Leksaker

 1. Lovisa skriver:

  Å, vad mina tre tjejer hade lekt med detta underbara dockhus! Vi har aldrig ägt en sådan! Vi bor i Jukkasjärvi utanför Kiruna vart det ofta är -20 ute på vintern. Då hade det varit super med något roligt att fördriva tiden med!

 2. Mie skriver:

  Jeg er ingen dikter, og prøvde å finne på et fint rim, men klarte ikke det!
  Skulle gjerne ha hatt et slikt hus til gutten min på 2 år. Kanskje noen syntes det er rart med et dukkehus til gutter, men ikke jeg! Tror min gutt kunne hatt mye fin kvalitetstid med et slikt hus, og lillebroren hans som bare er 4 mnd, kan få leke med storebror når han blir større. det vekker barndomsminner, men hadde aldri et eget dukkehus selv, og ønsket meg det veldig. Kanskje kan jeg oppleve gleden igjennom mine barn! Håper det går for en Norske å delta 🙂

 3. Till mina småtjejer jag detta hus vill ge,
  Vilken lycka att se dem le.
  Dela med varandra är de bästa,
  Det tycker bog de allra flesta.
  Tillsammans med detta de skulle leka,
  Får mamman en inbjudan skulle hon inte tveka.
  Att pyssla och leka tillsammans är det bästa som finns,
  Vilka minnen vi får och minns!

 4. Fanny skriver:

  Min lilla Alice skulle ÄLSKA det här dockhuset. Hon har en docka som hon går runt och bär på hela dagarna så ett hus skulle passa perfekt i julklapp!

 5. Sara G skriver:

  Min dotter skulle älska detta fina dockhus! Hon blir 3 år i början på nästa år och ska då få flytta in i sitt nya rum där detta skulle få en hedersplats. Detta dockhus skulle verkligen passa henne perfekt nu då hon älskar att leka familj med de små figurer hon har idag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..