Niclas Lij avslöjar allt – exklusivt i Tvillingpodden

Idag har jag och Angelica träffat årets Bachelor, Niclas Lij. Vi ville veta vad som hände när kamerorna slocknade och vad hans civilstatus är idag. Vi pratade hur länge som helst och han är en helt fantastisk människa. Jag har fått ett intryck av honom som person i programmet och ett annat intryck av att följa honom på Instagram. På hans insta är han väldigt avslappnad och rolig vilket stämmer bra överens med hur han är i verkligheten. Det kändes som att vi klickade med honom på en gång.

Avsnittet kommer att släppas direkt när ”vad hände sen-programmet” har sänts. Vi vet alltså vad som har hänt med Niclas efter ”vad hände sen”. Så spännande och ni måste gå in och lyssna på Tvillingpodden och hans sida av historien sen. Hans ögon är om möjligt ännu finare än vad man tycker att dom är när man ser honom på tv. Så blå!

niclaslij
Twinsen hjärta Bachelor!

  1. Undrar oxå när det sänds och när ni släpper erat

  2. Elin skriver:

    När släpps Bachelor vad hände sen? Och när släpps ert avsnitt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..