LUCKA 21 – JULKLAPPSJAKTEN

I stolt annonssamarbete med Akademikliniken

Jag har fått äran att öppna en till lucka i julklappsjakten på LOPPI. Idag är det Akademikliniken som döljer sig bakom luckan och två grymma produkter. Värdet på vinsten är 1170 kronor. Vinsten är Pure Detox Serum + Pure Lip Intense. Jag har provat båda och de är verkligen två härliga produkter.

Så gör du för att tävla:
Luckan är öppen i 24 timmar från och med nu (Klockan 09:00 den 21 december). Kommentera det här inlägget med en motivering varför just du ska vinna. När tävlingen är avslutad presenteras vinnaren i det här inlägget. Stort lycka till! Imorgon hittar du nästa lucka hos bästa Cissi och Freddan.

ak_lipintense
Pure Lip Intense är ett intensivt återfuktande och skyddande läppbalsam, särskilt utvecklat för torra och nariga läppar. Den innehåller skyddande och reparerande lipider, samt den volymökande antioxidanten Sym3D. Balsamet ger en långvarig mjukgörande och glansgivande effekt. Pure Lip Intense är transparent och har en lätt kylande effekt och lätt doft av mentol. Produkten är rik på närande oljor och botaniska extrakt som lindrar hudirritation och skyddar mot väder och vind. Produkten är helt fri från vatten.
Lucka #21 Jessica 2
Pure Detox Serum ett solistiskt multipurpose serum med energigivande, skyddande och cellstödjande egenskaper. Serumet syresätter huden och gör den mer redo att stå emot stress och yttre påfrestningar. Jag använder serumet efter rengöring både morgon och kväll.
jess_ak_lip_intense
Stort lycka till! Här kan du läsa om mitt senaste samarbete med Akademikliniken. 

Tävlingen är avslutad och vinnaren blev sångskaparen Titti med motiveringen:

”ENERGI ENERGI OOOOH,, GE MIG ENERGI SÅ ATT JAG SLIPPER FÅ;
RYNKOR RYNKOR, OOOOCH, VARA UNDER ÖGONEN BLÅÅÅ.
(Melodi Satellit med Ted G)

Här har du en som behöver denna produkt! Sömnlösa nätter efter att förlorat min 1,5årige son förra året. Tur är att jag nu berikats med en liten dotter. Pricken över ”i” hade vart lite ”vård” av mitt yttre!”

Grattis!

 1. Helen skriver:

  Vore så fantastiskt att få vinna detta. En lite halvtrött ensamstående 3 barns mamma här. Vore kul att vinna detta. Sätta lite extra lyxkant på vardagen ✨tack för en bra blogg ❤ god jul och gott nytt år på dig fina ❤

 2. En trött småbarnsmamma som sedan tonåren lidit av finnar och rödflammig hy,forfarande inte hittat rätt hudvård,hade varit kul och prova nåt nytt som kanske hade kunnat hjälpa? Och som resten av kroppen hade läpparna även behövt återfuktning i vinter då de redan är spruckna och hemska!

 3. Skulle vara den bästa julklappen till mig! Alltid velat pröva men aldrig unnat mig denna produkt! Skulle bli så glad eftersom jag aldrig vinner annars! God jul!

 4. Anna S skriver:

  Ähhh! Vinter och hud. Svårt att säga vilken av de två är mest grå just nu. Den här vinsten skulle jag ge till mig själv för att rädda min stressad vinterhud.

 5. Lina skriver:

  Fyller 40 i vår
  men mina lypsylberoende läppar ser ut som om de funnits i 100 år…
  Får panik om jag inte smetar på mjukgörande minst 20 ggr per dag
  Hoppas Loppi och Akademikliniken hjälper mig att slippa detta maniska beteende ett tag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..