En person jag skulle vilja ringa idag

Lucka nummer 22 i Kajsons julkalender är öppnad. En person som jag skulle vilja ringa idag… Om det gick skulle jag vilja ringa Ibbes pappa. Han gick bort för lite mer än tre år sen. Han hann aldrig träffa Elsa. Jag träffade bara honom en enda gång. Ibbes lilla fina papi.

Jag hade velat ringa honom och önska en god jul och berätta om Elsa. Berätta för honom att hon säger god natt till hans foto varenda kväll. Att hon brukar säga att hon vill åka till himlen och äta mackor med honom. Fina fina Björn. Jag hoppas att du vet det. Din son saknar dig och du fattas oss.

ibbes_pappa
Ni möttes nog i stjärnorna Björn, du och Elsa. Nu är Elsa en liten del av dig och lever kvar.

Det här är en del av Kajsons julkalender

 1. Simona skriver:

  Åh va fint! Jag är 100% säker att farfar Björn både ser och hör!
  God Jul!

 2. Emmelie skriver:

  Men vad fint Jag hann aldrig träffa Tommys pappa och det är sorgligt. Han saknar honom mycket speciellt efter att barnen kom. Nikki vill ofta åka till graven och hälsa på farfar. Fint men så sorgligt att dom aldrig fått träffas. God jul på er fina lilla familjen!

 3. -Jenny- skriver:

  Så fint skrivet ❤️
  Och ibbe är ju jättelik honom!!

 4. Nina skriver:

  Så fin❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..