Det blev inte som jag hade tänkt…

Det blev ännu bättre! Åh, vilken mysig julafton vi hade igår. Ett tag var det lite svettigt att få ordning all mat men vi var flera som hjälptes åt så det gick bra. Julbordet blev superhärligt och alla var mätta och nöjda. Vi hade även en godisbord med på tok för mycket godis på. Det syns knappt att någon har ätit av det. Jag är allra mest nöjd med dukningen. Grå bomullsduk, vita linneservetter och grovt snöre med lite lingonris. Enkelt och så snyggt, eller vad säger ni?

Tomten kom efter maten till barnens stora förtjusning. Han kom på baksidan över berget och det första Elsa sa till Tomten var ”du måste gå försiktigt. Det är väldigt halt”. Haha, så gulligt. Hon var väldigt fascinerad av Tomten och blev glad att han hade med en sparkcykel som hon hade önskat sig.

dukning_inspo
Hur fint? Det var gulligt att duka till barnen vid ett eget litet bord (fanns inte plats vid stora). Men det var inte så praktiskt. Alla tre åt lite snabbt sen hoppade de runt och lekte istället.
dukning_dag
Stora bordet. Det är effektfullt med duk. Jag har inte haft det innan.
granen
Granen! Man ser Elsas pynt lite här och där. Hjärtat längst ner till vänster gjorde hon förra året på förskolan. Den lilla granen i mitten är från i år.
lagergren_syskonen
Alla syskon samlade. Älskade kära fina syskon.
famlagergrenibohm
Vi passade på att ta ett familjefoto. Elsa och jag matchade i svart och spets.
tvilling
Tvilling var vacker i rött.
jul_
Elsas möte med Tomten.
dukning_kvall
Dukningen på kvällen.
syskonen
Det bästa med julen 
är helt klart att man får umgås. Och det hann vi verkligen med igår. Alla sov över och imorse åt vi gemensam frukost.

LOADING..