Tid för vänner och familj

Åh vad jag gillar när alla är lediga samtidigt. Nu sitter vi i bilen på väg hem efter en dag, kväll och natt hos Ibbes mamma. Vi har haft det supertrevligt! Nu väntar en dusch och sen bio med Angelica, Annika och Malin. Jag börjar känna mig utvilad nu medans Ibbe fortfarande är lite sjuk. Han ska få sova ostört några nätter när vi åker upp till Mora. Håller tummarna för att han mår bättre av det.

Har någon av er varit på Tomteland uppe i Gesunda? Och är det snö i Mora nu? Är så sugen på massor av snö!

2EBAACC5-F3FA-44C4-8156-0321309DF761

 1. Jenny skriver:

  Ja finns massor med snö här ❄️⛄️

 2. Mia skriver:

  Var på tomteland i somras med min familj. Jättemysigt ställe och säkert ännu mysigare nu på vintern!!

 3. Sophia skriver:

  Hur har det gått med allt godis denna jul, har du varit fortsatt vara duktig?? Finaste jessica

 4. Jag bor i Orsa ca 10 min från mora. Jag tycker att tomteland är underbart. Och vi har massvis av snö

 5. Bor i Falun men det har kommit massor hit och släkten är ifrån Orsa som är grannkommunen med Mora och där är det massor med snö också :). Tomteland är värt ett besök, om ni är där i krokarna rekommenderar jag även ett besök i Orsa på ”Björnparken” där finns det bland annat Isbjörnar, enda platsen i Sverige som har det :).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..