Mot snön, vintern och Tomteland!

Vi skulle åkt klockan 9 idag men när jag vaknade imorse sa min kropp ifrån. Det är en rörig familjesituation just nu som får mig att må skit. Ingen har dött men igår kändes det exakt så. Jag gick runt i ett vakuum och kände för att kräkas av ångest. Idag mår jag lite bättre, men det är för att jag väljer att fokusera på min närmsta familj idag. Elsa och Ibbe. Det är omöjligt att finnas för alla alltid.

Nu sitter vi i bilen på väg till Mora. Vi har hyrt en liten stuga precis vid Siljan där vi bara ska elda, äta gott och vila upp oss. Jag har packat ner pyjamas till mig och Elsa och jag tänker att vi ska bo i dom med undantag för ett besök på Tomteland.

C734451B-6758-4A72-82BD-869D7DB89B34

  1. Låter klokt att ägna sig åt de närmsta. Det är verkligen som du säger, man räcker inte alltid till, till allt och alla och det är superviktigt att inte glömma sig själv <3 Hoppas du mår bättre snart!

  2. Evelina skriver:

    Åh va mysigt!! Tror att Elsa kommer älska Tomteland, det har mina tjejer gjort när vi varit dit. Ha en mysig helg!!

  3. C skriver:

    Önskar dig en underbar semester tillsammans med din fina familj. Av det jag har sett har du varit ett enormt och fantastiskt stöd till din syster i år så tror inte det är så konstigt om du inte orkar med ny turbulens just nu. Unna dig att vila och njuta med I och E. Gott nytt år!

  4. Anne skriver:

    Å Jessica lider med dig när du berättar om din ångest. Är inne i tuffa tider själv vad det gäller närstående. Bra att du känner efter vad som är möjligt och inte pressar dig till samma effektivitet och snabbhet som vanligt. Låt psyket och kroppen bestämma vad du orkar. Skickar dig en mängd varma kramar och önskar dig Guds välsignelse. Hoppas ni får ett riktigt härligt Nyår i snön!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..