Utelek i två omgångar

Vilket fantastiskt väder det har varit idag! Strålande sol! Vi fick besök av min kompis Mella och hennes dotter Alicia. Direkt när de kom tog vi ett varv i spåret med pulkorna. Eller mer ett halvt varv. Elsa tröttnade efter bara några minuter så vi fick vända.

Efter lunchen kom mamma förbi och då blev det en ny tur till skogen. Nu ska jag och Elsa ha myskväll bara hon och jag. När hon har somnat ska jag laga Lab Gai (thaimat) till mig och Angelica. Hon är sjuk så ska gå till henne med lite mat. Sen ska jag hoppa ner i soffan och titta på Bron. Så spännande! Ibbe är på fest ikväll så jag ska passa på att titta på sånt han inte älskar. Egentligen vill jag se nästa avsnitt av The handmaids tale, men den serien tittar vi på tillsammans så det går inte. Vilken är världens bästa serie tycker du?

C0B65CD6-DE9E-4370-BDDD-69F4959E0E98
7ACA483F-D59A-4972-A094-1FDA8BEF20F0

LOADING..