Fabian Bolin om cancer, sex och kärlek

Annonssamarbete med Nextory.se

Fabian Bolin, 30 år, fick diagnosen akut leukemi sommaren 2015. Nyligen avslutade han sin 2,5 år långa cancerbehandling. I veckans avsnitt av Tvillingpodden berättar han om sin resa och hur man gör för att vända något negativt till något positivt. Han pratar om sex och kärlek. Han berättar även om sitt viktiga projekt, waroncancer.com.

Den här veckan sponsras Tvillingpodden av Nextory.se och just nu får du 30 dagars fri läsning och lyssning (gäller nya användare). Gå in på Nextory.se/kampanj och uppge koden Tvillingpodden.

fabianbolin
Jag inspireras väldigt mycket av Fabian. Att han har kunnat vända något så tungt och jobbigt och gjort det till något som hjälper andra. Du kan vara med och stötta waroncancer genom att köpa ett armband. Jag bär två stycken, varje dag. Du hittar armbanden här. 
waroncancer

LOADING..