Julia Mjörnstedt Karlsten gästar Tvillingpodden

Idag ska vi träffa finaste Julia Mjörnstedt Karlsten och prata förlossning och föräldraskap i Tvillingpodden. Jag älskar när vi har gäster i podden. Både jag och Angelica har jobbat som journalister i en evighet och att få ställa frågor och grotta in sig i någon annan människas verklighet är väldigt intressant tycker jag.

Har ni några önskegäster som vi ska bjuda in till Tvillingpodden under 2018? En som redan är inbokad som gäst för att prata om sin förlossning är Beatrice Larsson från Ensam mamma söker. Kommentera gärna din drömgäst. Hittills har vi haft bland andra Isabella Löwengrip, Johanna Kajson, Lotta Gray, Ella Bohlin, Patrik Isaksson, Niclas Lij, Albin Johnsén och Fanny Lagerwall som gäster i Tvillingpodden.

tvillingpodden
Här med Johanna Kajson. Hon gästade Tvillingpodden i avsnitt 72 och 73.

 1. Jessica skriver:

  Vet du hur det har gått för lilla cancersjuka Molly. Julia hade ju en insamlingen till hennes familj så de skulle kunna åka till Mexiko för behandling.
  Var allt bara fejk?

  1. Hej! Nej, jag har inte hört något mer. Ska kolla upp! 🙂 Kram J

 2. Hanna skriver:

  Malin Gramer och Margaux Dietz!!

 3. Malin skriver:

  Malin Gramer eller Madde Ilmrud kanske

 4. Anonym skriver:

  Ditte Svanfeldt, Prinsessans dagbok, Fyra årstider som skriver så himla klokt om livet. Fanny Lagerwall & Johanna Kajson gav båda massor med energi så dem får ni gärna ha med igen, podda med Faderskapstestet (Julias man ju!), Förlossningspodden-Emma, Ida & Elin som driver YT-kanalen ”Svårt att få barn”, HanaPee, Sheila Arnell, Angelicas Closet, Elaine Eksvärd, ett annat tvillingpar, ett kärlekspar med en fin historia, alltså ett äldre par som kanske kan tipsa om hur man gör för att hålla kärleken vid liv, Mia Törnblom, Mia Skäringer, Stina Wolter osv osv

 5. Emma skriver:

  Jag vill att ni ska intervjua ditte! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..