När längtan tar över ens hjärta

Jag sitter på tåget nu på väg hem efter två dagar och en natt borta. Jag saknar Elsa helt otroligt mycket. Jag har ju varit ifrån henne mycket längre än två dagar förut men det är något med oss två precis just nu. Hon är extra mammig och jag är i extra stort behov av att vara nära Elsa. Jag antar att det kommer sådana perioder i livet och det ser jag bara som positivt. Mitt hjärta exploderar av all kärlek som jag känner för den lilla fantastiska människan.

Det ska bli så mysigt att få krypa ner bredvid henne i sängen om några timmar. Det är verkligen det bästa jag vet att få ha henne nära nära mig. Även om man kan tro att man sover dåligt med ben och armar som vispar runt som en liten vilding i sängen så sover jag på ett sätt bättre med henne tätt intill. Hon är verkligen den renaste formen av kärlek för mig.

jess_ak_norrkoping
Jag har två fantastiska dagar och event! Men nu längtar jag hem till lilla Elsbritt.
ak_norrkoping
Så härligt att få hänga med Angelica dygnet runt i två dagar.

  1. Var kommer blusen å skorna ifrån

    1. Blusen är helt ny från Zara. Skorna är gamla, från Aldo. 😀 kram J

  2. Underbart, underbart, underbart att få komma hem till en liten älskling sådär!!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..