Hon låg inte där hon skulle

Jag kom hem innan midnatt igår och såg så mycket fram emot att krypa ner i sängen bredvid en sovande Elsa. Men hon låg i sin egen säng till min stora besvikelse, haha. Jag gick in till henne och pussade på hennes panna sen la jag mig i min egen säng. Där låg jag och lyssnade efter minsta lilla tecken på en vaken Elsa. Vid första ljudet hoppade jag iväg och hämtade in henne till mig.

Wow, den kärleken jag känner för Elsa är helt obeskrivlig. Hon vaknade till och sa ”du är här nu mamma”. Då var det svårt att hålla tillbaka tårarna. Fina fina Elsa. Nu ska jag gå iväg och hämta hem henne lite tidigare idag. Vi ska ha ett efterlängtat fredagsmys och titta på Trolls, hennes eget val.

376A4A7E-2653-40CF-9631-C4F5AE283901
C5ABD8A4-C8D2-4537-BB06-3EFFAE277D22

LOADING..