8 anledningar att älska måndagar

elsa_ri
Första dagen på en ny vecka. Ah! Det finns många anledningar att älska måndagar. Här är 8 av dem. Klicka på hjärtat om du gillar den här typen av inlägg. 

1. En chans till nystart
Hur många gånger tänker du inte ”jag drar igång med mitt nyttigare liv på måndag”? Idag är det måndag och nu kör vi! Jag bryr mig inte om man ”misslyckas” med kosten på helgen för varje måndag är liksom en ny chans.

2. Som ett vitt papper
Hela veckan framför dig! Så härlig känsla när man tänker efter. Oavsett vilken dag som är din favoritdag på veckan så kommer den ju komma inom kort.

3. Tvillingpodden släpper nytt avsnitt
Den här veckan är det dags för del 2 i Tvillingpodden med Annika Norman som intervjuar mig och Angelica. Vi pratar om förebilder, tvillingskap och saker man kan störa sig på hos andra. Jag hade en period i livet där jag störde mig på exakt allt hos andra människor. Du hittar det avsnittet och alla andra avsnitt på tvillingpodden.se och i podcasterappen.

4. Fem dagar kvar till fredag
Om du inte gillar måndagar så är den snart över! Hur bra?

5. Köttfri dag 
Visste du att en hel del har just måndag som en köttfri dag? Vi har inte det, men vi äter mer och mer åt det vegetariska hållet hemma hos oss.

6. Smid nya planer
Min måndag består alltid av planering av den kommande veckan. Eller egentligen börjar planeringen redan på söndagen, men på måndagen får jag en ordentlig överblick. Ta din måndag till en dag att smida storslagna planer. Eller små. Planering är A och O för att lyckas med vad du än tar för dig.

7. Pappapodden kommer ut med nytt avsnitt
Snart är det dags att spela in en ny dubbelpodd tillsammans med bästa Nisse och Manne. Pappapodden släpper ett nytt avsnitt varje måndag och idag är inget undantag. Du hittar det senaste avsnittet här.

8. Du är förmodligen utvilad
Efter en hel helg är du förmodligen utsövd eller har åtminstone lyckats samla energi och kraft på annat sätt. Även om du känner dig lite trött på måndagsmorgonen är det inget som kaffe inte kan råda bot på. Nu kör vi ny vecka!

Gillar du listan? Då kanske du också gillar:
15 tips för enklare potträning
9 saker du accepterat sen du blev förälder
7 tydliga tecken på att du sover för lite
6 anledningar att skaffa ett till barn
5 saker du INTE ska säga till ditt barn
7 saker du är med om för första gången – när du är gravid
6 anledningar att älska rutiner
7 mindre viktiga saker för dig med barn

  1. Amanda skriver:

    Älskar dina listor! Måste höra var elsas tröja är ifrån? Vill köpa omedelbums till min son!

  2. Så sant, behöver läsa detta när jag åter är sjuk i en måndag i en ögoninfektion där jag har prickar på hornhinnan som gör bubblar upp för tredje gången sedan nyår. Blir så ledsen :(. Hemma från jobbet igen och efter läkarbesök idag lär jag vara det tills det ser bättre ut igen. Astma är dessutom påverkar, känns som att man sviker elever och kollegor :(.

  3. E skriver:

    Kan ni inte göra fler youtube videos där man följer med er i vardagen. På ert kontor när ni jobbar och kanske på events…..

  4. Anne skriver:

    Alla inlägg där Elsa är med är bra inlägg. För hon får mig glad såå länge!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..