Pudriga pasteller på kläder och inredning

Det här inlägget innehåller annonslänkar*

I Stockholm är det vårväder även om solen lyser med sin frånvaro idag. På väg ner till förskolan sjöng jag och Elsa en sång om att solen borde komma fram och lysa så att vi slipper att frysa. Jag skulle behöva uppdatera min garderob en smula och tänker att jag vill ha mycket ljusa plagg även om jag vet att det oftast slutar i bara svarta kläder. Jag ska iallafall försöka få in lite mer färg.

Igår rensade vi ut alla lådor och skåp i mitt badrum. Och sen gav vi oss på min del av vår walk in – igen. Det är ju inte så längesen som Ibbe rensade ut hela min walk in, men jag är en riktig samlare. Jag tänker ”bra att ha” om det mesta men igår fick jag vara stenhård. Jag har fyllt en ikea-kasse med skönhetsprylar till kvinnojouren här i Åkersberga. Jag fick svar från dom imorse att de gärna tar emot det och det känns bra. Jag ogillar att kasta fullt fungerande saker.

tvattstuga
Så skön känsla när vi var klara igår! Det är helt ljuvligt i mina lådor nu, och bara med saker som jag faktiskt använder. Inga ”tänk om jag vill ha den här krämen en dag”. Vi fick feeling och städade bort alla skötbordsgrejer också så nu har vi en fullt fungerande tvättstuga. Vi konstaterade att vi aldrig har haft det. Nu är Elsa blöjfri och det är så skönt! Vi kör fortfarande blöja på natten ett tag till, mest för att hon dricker en skvätt mjölk när hon ska sova.
foreskap
Såhär såg det ut i mitt badrumsskåp innan vi rensade…
badrum_skap
Och här är efter! Hur härligt?
fore_badrum
En av lådorna före….Kaos är bara förnamnet.
efter_badrum
Och efter! Ibbe hjälpte mig att strukturera upp en bra ordning i lådan. Han är grym på sånt!
lada_badrum
Översta lådan! Så drömmig tillvaro i badrummet nu. Jag ska verkligen anstränga mig för att hålla den här ordningen.

*Annonslänkar, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

 1. Anna skriver:

  Alltid kul att se vad folk har i sina badrumsskåp! Tycker alltid du har så bra volym i ditt hår. Är det Proffs mousse som är anledningen?

  1. Ja, dels det, men också en volymprodukt från O&M och torrschampo från Batiste! 😀 Kram J

 2. Frida skriver:

  Vad fint det blev!
  Kul att Elsa är blöjfri! Kan inte du skriva ett inlägg om hur ni gjorde? Vi försöker med sonen men vi har ingen lycka än, han blir arg/ledsen när vi försöker med pottan eller toaletten och jag tycker det är supersvårt. Hur lång tid tog det innan ni slutade helt med blöjan och vilka knep körde ni? Så tacksam för alla tips jag kan få

   1. Frida skriver:

    Jag såg det, tack så jättemycket! Bra tips som vi ska försöka med. Kanske får bli påskens projekt då vi är hemma lite längre. Tack igen, så snällt av dig att dela med dig

 3. Alltså att ha ett uttag i en låda måste vara det smartaste jag sett på länge! Jag som är typ tre äpplen hög måste alltid bråka med uttaget som är högst upp i vårt badrumsskåp. Har nog aldrig sett er lösning tidigare.

  1. Eller hur! Så smart 😀 Det var Ibbes önskan. Du ska se antalet uttag vi har i köket, haha. Ibbe älskar uttag…Kram J

  1. Tack! Ja, så befriande känsla när det är ordning och reda. 🙂 Kram J

 4. Elin skriver:

  Hej Jessica
  Om du vill ha ett projekt och mer ordning i ditt liv bland dina saker kan jag tipsa om Konmari
  Läs boken Konsten att städa och kör hårt 🙂

  1. Åh, tack! Fler som tipsade om just Konmari 😀 Måste kolla upp! Kram från Slarvmaja

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..