Startar veckan med att vara min egen boss

Härliga måndag! Jag tycker att varje måndag känns lite som en nystart och det är skönt att en ny arbetsvecka är igång. Någon som håller med? Jag minns när jag mest levde för helgen men så är det verkligen inte nu. Snarare tvärtom. Jag är ju ett stort fan av rutiner och tycker om när jag får jobba. Speciellt när jag numera jobbar för mig själv. Idag ska vi vara på kontoret ute i Åkersberga. Veckan är hittills rätt obokad vilket känns bra. Vi behöver styra upp en hel del saker som har hängt i luften som har med företaget att göra.

Idag står bland annat planering av februari på schemat. Jag vill att vi kommer igång igen med vår youtube-kanal igen och vi ska göra en rolig serie där som heter ”Tvillingarna testar” och först ut är olika yrken. Vilka yrken skulle ni vilja se oss testa? På vår lista står just nu bland annat bonde, polis och barnmorska.

myownboss
Igår när jag skulle sova gjorde jag ett av mina bättre spontanköp. Jag har ju problem med att jag klickar hem saker precis när jag ska somna in så det blir inte alltid de bästa köpen. Men idag vaknade jag till en bekräftelse på konsertbiljetter till Britney Spears som kommer till Sverige! Hur kul? Är det någon av er som ska gå? Hon kommer till Sandviken av alla ställen. Det ska bli så kul att se henne! Drömmen vore att få till en inspelning med henne.
friss
En sak som är planerat den här veckan är ett efterlängtat frisörbesök. Den här gången ryker mina stripiga längder. Jag har länge inbillat mig att håret känns och ser längre ut när det är stripigt… Nja, ne, på torsdag ryker det!

LOADING..