Dagens outfit – i färg för en gångs skull

Det här inlägget innehåller annonslänkar*

Jag har nästan alltid svarta kläder på mig. Dels för att jag tycker att det är snyggt men jag trivs också absolut bäst i svart från topp till tå. Då och då försöker jag ändå att få in lite färg i min garderob, men jag måste verkligen vara på ett visst humör för att bära färg. Är det någon annan som känner igen sig i det?

Hur som helst, så hoppade jag in på Gina Tricot idag för att kolla efter en blus som jag såg i skyltfönstret när vi var i Norrköping, men som var slut där. Den fanns här i Stockholm! Och här är den! Om det är någon färg som jag faktiskt tycker att jag passar i så är det gult. Det kanske har att göra med att jag hade gult väldigt ofta när jag var liten. Mamma klädde mig och Angelica i likadana kläder fast mina var gula och Angelicas rosa.

ginatricot
Blusen heter Petra blus och kostar bara 199kr. Jag får iallafall vårfeelings av den här blusen. Jeansen är mina favoriter också från Gina. De är superstretchiga så ta en mindre storlek än du brukar ha. Jag är egentligen en L men har M i jeansen. Molly heter modellen och den hittar du här. Jag har klippt sönder knäna själv. Det är därför det ser lite fransigt ut vid just knäna, glipan gick ihop så man ser inte att de är trasiga här riktigt.
IMG_2856
Färg när den är som bäst tycker jag.
IMG_2878
Skorna kommer från Ellos, men de är gamla men hittade dessa som är rätt lika.
ginabakifran
Såhär ser blusen ut bakifrån. Du hittar den här. Den finns i massor av olika färger.

*Annonslänkar, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

  1. Fint.
    Kul det där med tvillingklädsel. Jag hade kompisar som också var tvillingar med varsin färg. Tror det höll i sig upp i mellanstadiet. De brukade byta med varandra ibland för att förvirra oss andra men deras mamma gillade inte det. De var verkligen otroligt lika och det enda sättet att se skillnad var att den ena var längre än den andra. Men det var ju dålig hjälp om man bara träffade en av dem.

    Men jag undrar om ni ibland var avundssjuka på den andras ”färg”. Ville du hellre ha rosa? Eller någon helt annan färg?

  2. Polly skriver:

    Provade både blus och byxorna förra veckan. Blev dock inget köp den gången. Men ska nog slå till på blusen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..