Tävla om presentkort värde 5000 kr hos JAKO-O

I annonssamarbete med JAKO-O

Vinnaren som LOPPIs redaktion har dragit är Malin Junghard med motiveringen:
Min man har nyligen lämnat mig för en annan kvinna och jag är så jävla rädd. Förutom mitt brustna hjärta så är jag låginkomsttagare och fattar inte hur jag kommer att ha råd att överleva detta. Vi kommer få koka soppa på en spik. Jag fattar inte hur jag kommer att ha råd att ge barnen födelsedagspresenter, julklappar osv och hur ska de kunna ha med presenter när de går på kalas? Jag känner mig så otroligt stressad över allt och allt hände så snabbt. Sedan tycker min blivande exman att det är ”rätt åt mig” att det blir så här. Men jag klarar mig på nudlar i en liten vrå – det är ju barnen som blir lidande 🙁 Det här hade varit så otroligt välkommet… jag hade bunkrat upp inför födelsedagar, jul och barnen hade kunnat ha fina presenter med sig när de ska kalasa.

Jag har fått möjligheten att göra ett roligt samarbete med JAKO-O som är ett tyskt postorderföretag som har kläder, leksaker, spel och böcker med hög kvalité! De jobbar även mycket med hållbarhet vilket känns bra för vår natur och för framtiden tycker jag.

Just nu kan du tävla om ett presentkort hos JAKO-O värde hela 5000kr. För att delta i tävlingen registrerar du dig bara för nyhetsbrev från JAKO-O via den här länken. Kommentera sen det här inlägget med en motivering till varför just du ska vinna. Tävlingen avslutas 6/2-2018.

Jag har valt ut några favoriter från JAKO-O som passar perfekt till Elsa. Just nu är hennes favorit att leka med dockor och hon kallar alla dockor för Inger som hon ju har bestämt att hennes framtida lillasyster ska heta. Här hittar du hela JAKO-O:s onlinekatalog med alla vår- och sommarnyheter.

produkter_jakoo

Docka med body och napp, dockdräkt skorpantröja med djurmotiv, våfflor. vattenmelon.

sushi
Hur fin sushi? Elsa älskar att leka med låtsasmat. Sushin hittar du här.
bongard

JAKO-O har ett otroligt brett sortiment! Dricksflaska med enhörning, bondgårdsdjur.

I annonssamarbete med JAKO-O

 1. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ge min dotter nya leksaker och ett inspirerande rum där hon kan skapa, lära och utveckla sig. Jag älskar att se hennes energi när hon får pyssla och hitta på nya äventyr. Min dotter växer otroligt snabbt och är i en fas där hon behöver nytt. Hon har blivit en stor tjej (2.5år) och det märks att vi har en del bebissaker kvar och att hon behöver utmanas i leken. Jag skulle älska att få välja ut saker från JAKO-O till henne. Jag vet en tjej som då skulle bli överlycklig!

 2. Emma skriver:

  Åh, ren TUR att jag såg detta på instagram nu.. För bra tävling för att låta bli känner jag

  Vi har två småttingar och de har båda ett litet sovrum på övervåningen, min yngsta sover fortfarande i spjälsängen bredvid vår säng så all krut har lagts i storebrors rum och att få det mysigt.. Nu börjar min yngsta bli så pass stor att vi snart ska bädda iordning i hennes rum men vi har i princip tomt där.. Det vore en DRÖM att få köpa egna leksaker till henne och göra hennes rum personligt Sen har vi tre kommande födelsedagar också och hur perfekt vore det inte att kunna ge bort ett par presenter för detta presentkort också ÅH, vad jag önskar detta!!!!!!!!

 3. Sofia skriver:

  Tänk om man ett presentkort från jako-o skulle vinna, då skulle mycket av de gamla trasiga leksakerna försvinna. Jag skulle köpa dubbletter av många fina, så att barnen inte behöver skrika ”mina!”, utan de kan ha två. Jag tror att de skulle bli så glada, kanske får de nåt nytt de kan ha när de ska bada. Dessutom har jako-o mycket fina kläder, sådana som man kan använda i alla väder. Om presentkortet skulle komma att bli vår(t), så skulle jag allt fälla en tår!
  Jag har registrerat mig

 4. Sandra skriver:

  Registrerat! jag skulle vilja vinna eftersom min 2-åriga dotter snart kommer att få ett ”mamma-hus” och ett ”pappa-hus och vi därmed måste införskaffa massor med saker så hon har mysiga, kreativa och lekfulla rum hos båda sina föräldrar

 5. Therese skriver:

  Dottern på 3 månader ska snart få flytta in i sitt rum så vi står inför renovering och inredning, vi ska samtidigt göra iordning storebrors rum så nya inredningsdetaljer och leksaker hade varit roligt att få skämma bort sina små guldklimpar med

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..