Fransar som verkligen är on fleek!

Det här inlägget i annonssamarbete med Spa by us och Sandra Ambjörnson

Jag har varit hos bästa Sandra på Spa by us i Stockholm och gjort en fransförlängning. Det är längesen jag gjorde det sist. Jag kan tycka att fransförlängningar lätt kan se för mycket ut, men fransarna som Sandra gör är fina och ger det där lilla lyftet som piggar upp i ett grått januari.

Sandra har nyligen flyttat upp till Stockholm från Göteborg och hon sitter nu på Spa by us och gör fransar. Verkligen världens gulligaste tjej! Med koden ”Jessica” får du 20% rabatt om du bokar en fransförlängning hos Sandra, läs mer och boka här.

fore_fransar_spabyus
Före fransarna. Jag har rätt mycket fransar av mig själv.
fransar_spabyus
Efter! Jag är så nöjd! De här fransarna är volymfransar och det är flera små fransar på varje frans som hon sätter dit. Det tar ungefär två timmar. Jag tycker att volymfransar är bättre än singelfransar för de ger lite mer effekt, och just volymfransar sitter bättre på mig än singel men det är säkert individuellt. Sandra har jordens mjukaste säng som man sjunker ner i och det är väldigt skönt att bara få ligga och blunda i två timmar.
spabyus_fransar
Hur länge håller fransarna? Sandra svarade såhär: Fransarna håller olika från person till person beroende på hur växtcykeln ser ut, alltså hur snabbt fransarna växer. Men också beroende på hur man sköter fransarna. Till exempel att man inte använder produkter med olja runt ögonen eller mascara med propyleneglykol.
fransar_spabyus_2
Jag gillar att fransarna ser relativt naturliga ut om ni förstår hur jag menar. De känns inte tunga och obekväma utan de bara är där och får mig att se lite piggare ut när jag inte har något smink.
fransar_spabyus_sandra

Det här inlägget i annonssamarbete med Spa by us och Sandra Ambjörnson

 1. Ida skriver:

  Vad fin du blev! ☺

 2. Hanna skriver:

  Så fina fransar! Jag har aldrig gjort det själv, men skulle verkligen kunna tänka mig att göra det. Av bekvämlighetsskäl..‍♀️

  Men det jag egentligen ville kommentera var, att guuud vad Elsa är lik dig. Ni har verkligen samma härliga leende✨

 3. Maria skriver:

  Jag gjorde fransförlängning innan vår resa till Thailand. Gjorde singelfransar men tyckte det såg väldigt sminkat ut och nu 3 veckor efter har halva ögat fransar som vägrar lossna och andra massa Kommer inte göra om fransförlängning tror jag

 4. Jessica skriver:

  Blir faktiskt besviken på era samarbetsval… Yta yta och åter yta. Vi behöver inte matas med mer, det räcker… Snälla, Samarbeta med några som gör skillnad och bidrar till en schysstare värld istället.

  1. Hej Jessica! Vad tråkigt att du känner så. Jag väljer mina samarbeten med omsorg och gör sånt som jag hoppas och tror att mina läsare ska gilla. Jag älskar skönhet och jag kommer att fortsätta göra liknande samarbeten. Jag har gjort en hel del obetalda samarbeten med välgörenhetsorganisationer, som till exempel Bris, Läkarmissionen och Barncancerfonden. 🙂 Kram Jessica

  1. Jag tycker att du ska sluta läsa bloggar om du blir så besviken, och i stället ge dig ut och rädda världen! Om du använder ”Jessica” på spa by us, kan du ju faktiskt ha snygga fransar på ditt uppdrag, Stort lycka till!

  1. Sara skriver:

   Eller så kan du läsa en annan typ av blogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..