När man tar en dag ledigt

Imorse när Elsa och jag vaknade bestämde jag mig för att vi ska vara lediga idag. Så mysig idé och Elsa skrek rakt ut att om hon är ledig vill hon ha popcorn, haha. Jag förklarade att det inte är fredag idag, men att vi kan leka hon och jag hela dagen. Nu har vi precis ätit en mysig frukost tillsammans och Elsa sitter och tittar på Pippi.

Jag har lite jobb att göra, men det går ganska snabbt och det kändes härligare att ha Elsa hemma när jag har en dag helt utan möten. Imorgon väntar en jobbdag i stan så jag passar på att ha henni hemma idag. Jag brukar skriva ”henni” istället för ”henne” och det är för att Elsa heter Henni i mellannamn. Hon har massor av mellannamn. Elsa Henni Inger Beatrice Pixie. Henni för att jag sa ”jag ska bada henni och mata henni” när hon låg i magen. Inger efter farmor och min mormor, Beatrice efter Angelica och Pixie slängde vi bara in på slutet. Vad heter era kids?

elsa_dans
Pippi på de sju haven är lite läskig tycker vi.
elsa_dans_2
Så Elsa passar på att skutta runt istället. Vi ska snart klä på oss och gå ut på en promenad.
elsa_frukost_3
Elsa var mycket nöjd med morgonens frukost som bestod av gröt och ägg.
annikanorman
Igår var vi inne i stan och jobbade hela dagen och jag avslutade dagen hos tandläkaren. Jag hade inga hål! Innan jag gick in till tandläkaren bad jag till Gud att jag skulle slippa ha hål. När tandläkaren sa ”inga hål” tackade jag Gud på en gång. Hehe.
IMG_2839
Istället la tandläkaren tid på att ta bort lite tandsten och sen fixa mina framtänder där han lägger lite komposit i mitt mellanrum. Sen putsade han upp alla tänder med nått citronpulver. Han är bäst min tandläkare!
angelica_
Lilla twinnie på lunch. Vi åt på Hawaiian Poké! Mums!

 1. Frida skriver:

  Har inte tänkt på det innan men vilken snygg tv-bänk ni har! Kommer du ihåg vart den är köpt? Stor kram!

 2. Cecilia skriver:

  Vart har du köpt elsas tröja?

 3. Sarah skriver:

  Alltså Pixie är så fiiint (Alltså alla Elsas namn är ju fina såklart). Innan vi visste att lillebror var just en lillebror försökte jag tjata mig till att bebisen skulle få heta just det. Men det sket ju ändå sig. Han fick heta Hjalle Fridolf Sven Lennart istället. Storasyster heter Signe Emma Maria. För övrigt är att gå till tandläkaren det bästa jag vet, känns så rent och fint efteråt

 4. Kicki skriver:

  Så härligt att kunna vara spontan och vara lediga ihop som barn var jag säker på att mina barn skulle heta Klara & Viktor men
  det blev en Valter och en Alfred. Valter fick Evald som mellannamn, ett släktnam. Alfred fick Harry eftersom han föddes på Harrydagen 10/10. Inga mer pojkar nu, för de är svårt med namn

 5. Felicia skriver:

  Bästa ju, spontana lediga dagar utan krav Men jag hade bog slängt in popcorn eller ja ostbågar då det är det är favisen här hemma , är ingen A-mamma jag, godis mitt i veckan, fy skam Felicia dottern heter Ella Karin Madeleine, Ella blev en kombination mellan de namnen vi funderade på, Ebba och Elsa! Karin och Madeleine är släktnamn på betydelsefulla kvinnor som betytt mycket för oss 🙂 får vi fler barn vill jag hon ska heta Lilly, men min man HATAR det Blir det en pojke skulle vilja Charles Älskar namn!!! Kram o trevlig kväll

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..