Gravid tidigare än ”planerat”?

Det här är inte menat som en clickbait som jag vet att många av er som läser inte tycker om. Även om det faktiskt ju är en del av mitt jobb att få er att vilja läsa. Med det här inlägget vill jag bara dela med mig av mitt liv för er. Och jag skrev ju förra veckan att vi ska försöka skaffa ett syskon till Elsa efter sommaren. Nu börjar jag undra om det kanske inte blir efter sommaren som vi har ”planerat”. Min mens är sen. Jag vet att jag bara kan gå och köpa ett graviditetstest för att ta reda på om jag är gravid men jag väntar ett tag till. Det är både spännande och lite läskigt.

Läskigt för att jag inte alls är inställd på en eventuell graviditet just nu. Jag var så glad över att vi bestämt att vi ska försöka skaffa ett syskon till Elsa men är som sagt inte inställd på en graviditet nu. Vi får bara vänta se. Min mens har ju varit sen förut så vi får helt enkelt bara vänta så visar det sig förr eller senare. Det är inte världens bästa timing att bli gravid just nu även fast jag vet att man varken får säga eller skriva så. Men så är det för oss.

elsa_alice
Två lyckliga kusiner på snow racer igår. De fick turas om att styra vilket gick förvånansvärt bra igår. Ibland är det svårt att turas om utan lite gnäll.
elsa_svindlande
Det är en svindlande tanke att jag förhoppningsvis får möjligheten att skapa ett nytt litet liv.
ibbe_
Ibbe tog en springtur när vi var ute i spåret och lekte. Han springer SÅ fort! Jag tror att han sprang om oss fyra eller fem gånger.
elsa_ibbe
Elsa fick en puss i farten innan Ibbe sprang vidare.

 1. Malin skriver:

  Har sett flera bilder där det ser ut som Elsa har blåtira.. Grönblå över ögon och näsa, vad har hänt? Har hon slagit sig ?

  1. Hej! Ja, hon ramlade utomhus förra helgen och slog i hela näsan. <3 Kram J

 2. Greta skriver:

  Vad läskigt att jag drömde att du skrev ett inlägg och ba ”vi ska få ett till barn lite tidigare än tänkt”! Men så kul att det är ”bestämt” med en till gullunge!!!

 3. Petra skriver:

  Ååh, spännande! Vi tänker oss också försöka bli gravida med tvåan i sommar.. både spännande o svinläskigt då jag fick HELLP min förra graviditet!

 4. Malin skriver:

  Hej, Det är visst tillåtet att känna/säga att timingen är dålig för barn. Visst kanske inte den ”perfekta” timingen någonsin kommer men det finns lägen då det kanske inte passar så bra. Det är inte respektlöst mot dom som inte kan få barn/ha svårt att få barn gör trots allt så kan de flesta kvinnor få barn någon gång i livet. Du driver ju en föräldrarblogg med fokus på bl.a. familjen, de som vill läsa om barnlöshet och svårt att få barn finns det en massa forum/bloggar för.

 5. Emma skriver:

  Elsa är så söt! Hur går det med din träning inför halvmaran?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..