Här är den renaste formen av kärlek

Jag kan titta på den här filmen hur många gånger som helst. För mig är den bland det finaste jag sett. Kärleken mellan Elsa och Ibbe går inte att ta miste på. Tänk att vi förhoppningsvis ska få en till liten bebis. Det känns helt overkligt och fantastiskt på samma gång. Det är väldigt fint att se Ibbe och Elsa tillsammans även idag.

Ibbe var pappaledig i fyra månader. Det var från lite innan Elsas 1 års-dag fram till att hon skolades in på förskolan efter sommaren. Jag tror att den tiden har betytt en hel del för deras relation. Elsa är väldigt mammig i perioder men hon kan vara minst lika pappig, speciellt när han är på jobbet och det bara är jag hemma. När vi vaknar på morgonen så har oftast Ibbe hunnit iväg till jobbet och då frågar Elsa alltid efter honom.

Ibbe är världens bästa pappa till Elsa. Han är tydlig, konsekvent, kärleksfull och omtänksam. Jag är så glad att få vara mamma till hans barn. Det känns fint.

elsa_ibbe
Elsas första sommaravslutning. Vår lilla lilla gullmunk.
elsaibbe
Här läser de boken ”mitt första år” som jag gjorde till Elsa. Det skulle vara kul att göra en till fotobok med hennes andra år.
Ibbe_elsa_3
Här är från Elsas dop. Det kan du läsa mer om dopet och se fler bilder här. Foto: Malin Troili
Ibbe_elsa_2
Det här är Elsas allra första tur i båten. Så liten! Se på de små benen.
Ibbe_elsa
Det har blivit många båtturer tillsammans. Jag ser fram emot många utflykter med båten i sommar. Vi får se om det blir en ny båt eller inte. Det hänger lite på båtplats.
ibbe_jessica_elsa
Här slussade vi och Elsa fick hjälpa till. Hon tyckte att det var roligare än vad det ser ut som på den här bilden.
ibbe_elsa_5
Två av de bästa jag vet.

 1. Nej vad söta <3 riktigt gullig film 🙂

 2. L skriver:

  Asså älskar filmen med ibbe och Elsa!

 3. Mia skriver:

  Tycker ni verkar vara en så fin och kärleksfull familj, men blir nyfiken på varför Ibbe inte var pappaledig längre? Vi delade rak av, 11 månader var, tyckte det var bra att min man fick vara föräldraledig alla årstider och få gå igenom x antal faser med sonen.
  Hälsningar Mia

 4. Agneta skriver:

  Så underbart att ni hittade tillbaka till varann. Vårda kärleken!

 5. Sanna skriver:

  Åh så fint inlägg och filmklippet är helt ljuvligt. Vi får vår första bebis i sommar och älskar precis som ni båtliv. Kan du inte berätta lite i ett separat inlägg om tid finns hur ni gjorde första tiden med Elsa i båten och även sen när hon blev äldre? Puss på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..