Därför håller jag inte alltid med henne

Jag fick en fråga i den sista delen av frågestunden om mig och Angelica. Jag lyfter upp den i ett alldeles eget inlägg här. Såhär löd frågan:

Tycker det är underbart hur du och Angelica alltid står på varandras sida i allt, men har en fråga om det. Är det så ibland att du inte håller med Angelica i något beslut/bråk men väljer att hålla med henne just för att ni är så nära? Eller tycker ni automatiskt lika om allt? Eller tvärtom, om du bråkar med Ibbe, kan Angelica då säga ”fast jag håller med Ibbe” eller är det alltid ”jag är på din sida oavsett”. Kram!

Vi tycker inte lika om allt jag och Angelica. Om jag är oense med Ibbe kan Angelica absolut hålla med honom och tycka att han har rätt. Men när vi var yngre och bråkade var det annorlunda. Om jag och Angelica slogs (det gjorde vi mycket och ofta) och mamma blev arg, så blev vi sams på en gång och blev två mot en. Alltså, vi slog inte mamma, haha, vi bara blev sams på en sekund och kunde stänga in oss tillsammans i badrummet.

tvillingarak
Nu för tiden tycker vi ganska ofta olika men vi blir inte alls lika osams som vi blev när vi var yngre. När vi stängde in oss i badrummet var vi kanske 10 år. Men när vi var i 20-årsåldern bråkade vi som allra mest. Då slogs vi också. Inte alls vettigt, bra eller sunt. Vi vet. Det var bra att vi hade en period i 20-årsåldern när vi var ifrån varandra. Nu är vi närmare än någonsin och det är jag tacksam över. Det är inte en självklarhet bara för att man är tvillingar.

Jag tror inte att vi tycker lika om saker per automatik bara för att vi är tvillingar. Båda är väldigt envisa, en sak som är rätt bra när vi blir osams är att båda inte är ältare. Jag går gärna ifrån och är ensam när jag blir arg medan Angelica gärna fortsätter att diskutera. Det är tur att vi är olika där.

tvillingar_
Ser ni vem som är vem? Jag älskar de knypplade/virkade kragarna.
ellos_tvillingar_1
Jag vet att många inte tror att vi är enäggstvillingar, men det är vi. Vår likhet utseendemässigt har sett olika ut i olika perioder. På fredag ska vi vara med i en stor tvillingundersökning. En av delarna är att magnetröntga hjärnan. Det ska bli spännande!
tvillingpoddenlive
I höst blir det ett event med Tvillingpodden live avsnitt 200. Det ser jag fram emot så mycket!

 1. Hanne skriver:

  Haha! Båda är Angelika! (På bilden!) Nä, men gissar att högra är du!

 2. Sofia skriver:

  Himla kul med ett event tvillingpodden-event

 3. Felicia skriver:

  Hej, du kanske vill kolla upp om du är gravid innan dess, enl 1177 går det inte att bevisa vare sig att fostret skadas eller att det inte gör det. Bara en tanke i all välmening 🙂

  1. Ja, jag ska testa idag! 🙂 Bra välmening <3 Kram J

 4. C skriver:

  Kul inlägg 🙂 Mina barn (4 och 6 år, kille och tjej) bråkar och slåss också mycket men om jag blir arg på någon av dem blir de som ni, bästa vänner och båda mot mig. Sen kan de sitta i bilen och hålla varandras hand i timmar, så jag tror inte det är så farligt att de bråkar även om det är jobbigt för mig som förälder (de verkar faktiskt inte finna det jobbigt och det är bara med varandra de är så).

  Men, till det sista du skrev och enbart av omtanke om dig och ev bebis. Om du är gravid som du misstänkte igår, är det bra att göra MR då?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..