Gravid eller inte? Nu vet jag!

Jag fick en superbra och klok kommentar att jag såklart borde kolla upp om jag är gravid innan jag gör en magnetröntgen på fredag. Sagt och gjort promenerade jag till apoteket och köpte ett graviditetstest. Det var många tankar som gick igenom mitt huvud under promenaden dit och hem. Att vänta på det där resultatet på stickan är verkligen speciellt. Jag vet att man ”inte får” skriva att man helst inte vill vara gravid pga det inte passar just nu. Men det passar inte av tusen olika anledningar.

Och ja, vi vet hur barn blir till. Men jag tycker att vi har varit noggranna med att bara ligga på ”säkra perioder”. Hur som helst. Testet visade att jag inte är gravid. För mig var det en lättnad. Jag vill absolut ha ett till barn, men jag har så mycket inbokat framåt som såklart inte hade varit hela världen att boka av. Men hur fult och fel det än låter så är jag lättad över att inte vara gravid. Nu är det skydd som gäller fram till att vi faktiskt är beredda på en graviditet. Sen är jag väl medveten om att det kan ta tid när vi väl bestämmer oss för att försöka, och jag tar ingenting för givet.

elsa_bebis_hand
En dag ska min lilla kiddo förhoppningsvis få ett syskon, men det blir inte nu.
elsa_bebis_3
Hon kommer bli världens bästa storasyster.
elsa_gull
Älskade finaste fina Elsa. Det bästa jag skapat!

  1. Sara skriver:

    Om du ska göra MR-hjärna utan kontrast är det ingen fara om du är gravid, vad är det man ska titta efter på undersökningen? Så spännande tycker jag som jobbar med hjärnan ☺️

  2. Cecilia skriver:

    Du får säga och tycka precis vad du vill. Vi hejar på när det är dags!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..