Rätt i prickigt – 6 prickiga måsten

Innehåller annonslänkar

Jag fick många frågor om min prickiga klänning. Den kommer från Bikbok och du hittar den här. Jag gillar prickigt och har två prickiga klänningar i garderoben just nu. Båda är från Bikbok. Just prickigt är väldigt trendigt i vår och jag har gjort ett utplock med mina 6 prickiga favoriter som finns ute i detta nu.

Jag är egentligen inget big fan av mönster. Jag kan tycka att det är fint med lite blommor på ett plagg, men min garderob innehåller flest helsvarta plagg. De gånger jag köper kläder i färg och mönstrat så blir de ofta hängande i garderoben. Jag önskar faktiskt att jag trivdes bättre i färg!

ak
Här är min ena prickiga klänning från Bikbok. Älskar den!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..