Energi efter en ångestfylld dag

Igår var verkligen en kämpig dag på många sätt. Undersökningen som vi gjorde var ju som jag skrev jobbig. Men sen fick jag ett tråkigt samtal som gjorde mig skitledsen. Det fick mig att ställa in gårdagens kvällsplaner som var en tjejmiddag i stan. Men ibland, eller egentligen alltid, ska man lyssna på sin inre röst och sin kropp. Jag var helt tömd på energi efter gårdagen så beslutet att bara stanna hemma och kramas med min närmsta familj var helt rätt.

Idag har vi varit i stallet i flera timmar. Jag älskar att umgås med min mami, moster och kusin. Elsa hade the time of her life i stallet och idag har hon varit på extra gott humör. Hon fick rida en runda och sen borstade vi hästarna och pysslade i stallet innan vi begav oss hem till min kusin och där hälsade vi på hennes små kycklingar.

mami_elsa
Jag känner mig lite tagen av gårdagen. Ska försöka släppa det och tänka framåt, men det tog verkligen på alla mina krafter att få ett sådant oväntat ångestpåslag.
snell_hest
Ibbe hade ett moment med en av islandshästarna. Så gulligt!
ibbe_hest
Det vore kul att få med honom ut på en ridtur någon gång.
elsa_hast
Elsa fick hålla i Primörs grimskaft alldeles själv.
elsa_moster
Hon tycker lika mycket om min fina moster som jag gör.
mormis
 Mormis fick hoppa in och hjälpa Elsa lite med den starka lilla shetlandsponnyn.
stallet
Stallet är verkligen en idyll!
jess_kyckling_2
Haha, hur gullig kycklingunge? Kolla tofsen på huvudet!
jess_kyckling
Så söt! Elsa är helt orädd för alla typer av djur och klappar mer än gärna både kycklingar och hundar.
elsa_hast_2
Snart är det dags för sista deltävlingen i Mello. Ikväll röstar jag på Olivia. En av mina bästa vänner, Annika Norman, har stylat henne och dansarna ikväll. Så stolt över henne! Heja Olivia!

  1. Felicia skriver:

    Fy! Fruktansvärt med sådana tunga dagar! Tyckte du gjorde helt rätt som stanna hemma! Kämpar som en galning att stå emot att köra o köpa godis ikväll! Är såå gottesugen! Men samtidigt såå trött på min vikt! Får se ”vem” som vinner ikväll, suget eller förnuftet! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..