Därför säger jag ja till allt

Jag fick många tips angående trotsen att säga mer ja än nej till saker. Jag tänker att jag nu ska göra ett litet experiment. En hel dag ska jag säga ja till allt. Då menar jag allt. Inte bara det Elsa frågar om. Jag kommer inte innan säga till min omgivning att det är ett experiment. Haha, jag vill inte att det ska utnyttjas på något sätt. En annan dag ska jag säga nej till allt, och sen ska jag utvärdera. Vad tror ni om det?

Så roligt att Olivia gick till andra chansen igår i Mello! När jag låg i soffan fick jag en så stark känsla att jag verkligen verkligen vill att jag och Angelica ska vara med i Melodifestivalen innan vi dör. Vilken drömkarusell att var med i! Jag tycker att det var kul att Rolandz gick till final! Det var en svängig låt och ett roligt nummer. Jag fick feeling och hoppade upp och fuldansade. Så förlösande!

IMG_4225
Igår fick jag meddelande från Angelica att älskade Fabfreddie har tipsat om Tvillingpodden i DN: Så himla roligt! Jag och Freddie jobbade tillsammans med Körslaget för en herrans massa år sen och vi klickade så bra. Han är en godhjärtat och helt fantastisk människa! Jag ska bjuda in honom som gäst i podden och prata med honom om bland annat näthat.
fabfreddie
Finaste fina Freddie!
jess_sno
Idag är det strålande sol här. Jag ska dra på mig träningskläder och låna Ibbes broddar och ta en runda i spåret. Jag känner mig äntligen 100% frisk så det är dags. I veckan ska jag springa 1,5 mil på bandet. Det blir mitt längsta hittills. Jag behöver komma upp i längden på mina springturer även om det inte är superviktigt för mig. Jag är helt inställd på att klara halvmaraton vilket kan tyckas lite drömmigt och orealistiskt. Men det är ju trots allt jag och min kropp som ska springa loppet.

  1. Dani skriver:

    Ooo va kul. Kan inte vänta på resultatet,

  2. Du är så inspirerande! Jag ska springa tjejmilen i september och har milen som mål. Börjar kännas som att jag kanske kan klara av det 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..