8 saker barn ALDRIG säger

sakerbarnintesager

Jag såg ett megakul klipp
som Knivlisa och hejhejvardag har gjort om saker som mammor aldrig säger. Jag tänker att jag spinner vidare på det roliga temat och skriver en lista om saker som barn aldrig säger. Illustration: Jessica Lagergren

1. Får jag gå och lägga mig nu?

2. Nej tack, inget lördagsgodis idag.

3. Ja, hen får gärna låna min favoritleksak.

4. Mamma, kan du klippa mina naglar?

5. Kan vi borsta tänderna en gång till?

6. Jag älskar att klä på mig alla vinterkläder – själv

7. Att storhandla efter förskolan är det bästa jag vet!

8. Jag har plockat alla mina leksaker från golvet!

Gillar du listan? Då kanske du också gillar:
5 saker som ger mamman dåndimpen
8 anledningar att älska måndagar
15 tips för enklare potträning
7 tydliga tecken på att du sover för lite
5 saker du INTE ska säga till ditt barn
7 saker du är med om för första gången – när du är gravid

 1. Anne skriver:

  Haha njaa….min 3,5-åring brukar säga att hon vill gå och lägga sig, gillar att klippa naglarna och borsta tänderna, storhandlar gärna och klär nästan alltid på sig ytterkläderna själv och ställer sig vid dörren och väntar. Har kanske haft tur =)

 2. m skriver:

  Haha, min treåring är lite tvärtom och säger alla dessa saker förutom 7. Hemma kan han tydligen inte klä på sig någonting själv (men på förskolan kan han såklart). Men att vilja städa, gå och lägga sig, klippa naglarna och tacka nej till godis/snacks gör han nästan dagligen.

 3. Sandra skriver:

  Haha mkt igenkänning! Men min dotter på 3,5 år ber faktiskt om att få gå och lägga sig var och varannan kväll, oftast kring 18.30-19.00. Har dock inte alltid varit så så nu njuter vi… ☺️
  Kram!

  1. Haha, vad skönt! Det har bara hänt enstaka gånger att Elsa har bett om att få sova. Hehe. Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..